Amerikaans (1)
Delft (169)
Den Haag (735)
Hazerswoude-Dorp (5)
Hazerswoude-Rijndijk (1)
Koudekerk aan den Rijn (2)
Leiden (180)
Leiderdorp (14)
Leidschendam (32)
Millingen aan de Rijn (3)
Nootdorp (13)
Pijnacker (7)
Rijswijk (62)
Meer...9 niet getoond.Restaurants in Zoetermeer - Koken aan tafel
Sorteren op:
Zoetermeer
Zoetermeer biedt 78 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Bbq, Grill.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Zoetermeer? De populaire restaurants in deze maand zijn Hofstede Meerzigt, Restaurant Caesar en De Heeren van Soetermeer.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december
Recente meningen van restaurants in Zoetermeer
Bowling Westerpark
Met onze familie genoten van een feestmiddag en een buffet. Prima locatie, prachtig gelegen. Voor kinderen is er van alles te doen. Het was allemaal heel goed verzorgd, de bediening was uitstekend. buffet was prima verzorgd
Goed 2012-05-26 door LisavanDordt
Restaurant Caesar
Voorheen aten wij vaak bij Julius. Helaas werd dit restaurant steeds slechter. De broodjes waren niet te eten bij de voorgerechten en de menu's vielen steeds in herhaling. Daarna hebben nog anderen een poging gewaagd op dezelfde locatie, maar het werd allemaal niets! En nu: terug van weggeweest en met een andere naam: dus Caesar. Helemaal top! Wij hebben al een paar keer...
Uitstekend 2012-05-25 door Fredie
Hofstede Meerzigt
Op hemelvaartsdag geluncht, het was geen "terrasweer", jammer anders hadden wij buiten kunnen eten op het mooie terras. Zowel de bediening als het eten was top! Goede uitleg gekregen over de wijnen van het wijnarrangement ook de tijd tussen de gerechten door klopte. Komen zeker terug.
Uitstekend 2012-05-22 door henk47
Hofstede Meerzigt
Ik heb al een paar keer hier gegeten, heerlijk. Leuke lokatie, goede bediening die weet hoe het hoort, en ook het eten zelf is creatief, lekker en van goede kwaliteit. Als je het 3 gangen verrassingsmenu neemt is het niet zo duur, (€35) en daarnaast krijg je vele gratis amuzes erbij. Prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed daardoor. Kortom, ik ben fan!
Uitstekend 2012-05-22 door Fala
Bella Torino
Een week of8 geleden daar gegeten. Het was een regelrechte ramp. We hadden gereserveerd en kregen een tafeltje direct naast de deur vol op de tocht toegewezen, terwijl de hele zaak nog leeg was. Na de vraag of we ergens anders konden eten, kwam de reactie dat dit niet kon omdat ze een tafel 2 tot 3 keer per avond...
Slecht 2012-05-19 door timmie__