Restaurants in Zevenhuizen
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Zevenhuizen. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Zevenhuizen. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Zevenhuizen
Zevenhuizen biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Zevenhuizen? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Zonnetje, Borgo Antico en Café Oud Verlaat.
“Mooiste plekjes van Zevenhuizen”
- 1. 't Zonnetje
- 8. Jade
- 9. De Strandgaper
- 10. 't Kruispunt
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni
Recente meningen van restaurants in Zevenhuizen
't Graanhuys
Gezellige sfeervolle brasserie met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De bediening is zeer gastvrij en attent. Bij mooi weer heeft t Graanhuys een van de mooiste terrassen uit de omgeving. Onze complimenten!
Uitstekend 2012-05-22 door Proever1008
Borgo Antico
We gaan vaker eten bij Borgo Antico en het is altijd weer even lekker. Verse, mooie producten worden op een simpele maar ooohh zo Italiaanse manier bereid. Echt een aanrader.
Uitstekend 2012-03-12 door vanessakoerts
De Strandgaper
Goede en meedenkende bediening. Eten smaakte erg goed. Gezellig restaurant, mooie locatie. Twee keer gegeten, twee keer zeer goede avond gehad!
Uitstekend 2012-02-10 door Gaper
't Zonnetje
John en Cora Eindcijfer 9 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Brasserie het Zonnetje? Wij komen hier elke week graag en ze weten ons steeds weer te verrassen met de gerechten buiten de toch al gevarieërde kaart om. Elke week is het weer genieten wat de zeer ambitieuze kok Manuel ons voorzet. Een aanrader is...
Uitstekend 2012-02-01 door John-Cora
Borgo Antico
Gisteravond met een stel vrienden hier gegeten. Maandag avond, dus relatief rustig. En dus alle aandacht van de eigenaar. De kaart? Neeee. Hij stelt ons voor om verschillende antipasti te nemen. Zo'n aanbod sla je niet af. En de bordjes kwamen. Vitello tonnato, tomaat met mozzarella, octopus, etc. Lekker! De pasta was ook goed. Het is natuurlijk geen haute cuisine....
Goed 2012-01-31 door basilico