Restaurants in Zevenhuizen

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

7.9

Jade

Chinees
Dorpsstraat 141

Zevenhuizen

Zevenhuizen biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Zevenhuizen? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Zonnetje, de Roerdomp en 't Graanhuys.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Zevenhuizen”

Video van een restaurant in en om Zevenhuizen

Restaurant video van Phonsawan

Recente meningen van restaurants in Zevenhuizen

't Zonnetje

John en Cora Eindcijfer 9 Eten & drinken 9 Sfeer 9 Service 9 Prijs / kwaliteit 9 Brasserie het Zonnetje? Wij komen hier elke week graag en ze weten ons steeds weer te verrassen met de gerechten buiten de toch al gevarieërde kaart om. Elke week is het weer genieten wat de zeer ambitieuze kok Manuel ons voorzet. Een aanrader is...

Uitstekend 2012-02-01 door John-Cora

Borgo Antico

Gisteravond met een stel vrienden hier gegeten. Maandag avond, dus relatief rustig. En dus alle aandacht van de eigenaar. De kaart? Neeee. Hij stelt ons voor om verschillende antipasti te nemen. Zo'n aanbod sla je niet af. En de bordjes kwamen. Vitello tonnato, tomaat met mozzarella, octopus, etc. Lekker! De pasta was ook goed. Het is natuurlijk geen haute cuisine....

Goed 2012-01-31 door basilico

De Viergang

Laatst hebben wij hier met ons bedrijf gedineerd. De maaltijd die voorgeschoteld werd was boven verwachting. Na een verrassende amuse was het viergangen diner goed verzorgd en smaakvol. De presentatie door het personeel en hoe vriendelijk en correct de maaltijd werd geserveerd maakte het verhaal compleet. Het restaurant, oud nostalgisch met een eigentijdse tint, en de toiletten zijn netjes en...

Goed 2011-12-20 door CMNed

La Baraque

Redelijk, meer ook niet. Prima eten voor de prijs maar zeer standaard, net als de bediening.

Redelijk 2011-12-19 door Schatjes

't Zonnetje

heerlijk gegeten hie,r de zonnesteek erg lekker en op woensdag en donderdag alle gerechten een 10tje zeker het geld waard en wij komen terug zondag werd ons verteld dat er live muziek was nog niet geprobeerd maar we gaan zeker een keer langs

Goed 2011-11-16 door johan199