Brasserie (2)
Langeweg (1)
Meer...32 niet getoond.Restaurants in Zevenbergen
Sorteren op:
Zevenbergen
Zevenbergen biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Zevenbergen? De populaire restaurants in deze maand zijn Dircken, De 7 Bergsche Hoeve en De drie musketiers.
“Lekkerste pizza van Zevenbergen”
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Zevenbergen
De Hotel-Stadscafe Borgh
Eten was zeer redelijk. Ik had een spies, vond 'm wat aan de droge kant. Bediening was vlot, aardig en betrokken. Had geen leesbril bij mij en er werden van achter de bar een paar leesbrillen te voorschijn gehaald. Dat noem ik zeer attent. Wachttijden vond ik wat lang, maar het was ook druk. Het viel mij op dat je aan de...
Redelijk 2012-04-14 door Lindaclemens
De drie musketiers
Prima restaurant, lekker eten. Ze zouden alleen vaker die leuke menu's van de zomer moeten promoten en dan gedurende het hele jaar een spectaculaire aanbieding, dan kun je regelmatig 3 gangen voor 21 euro krijgen en dat haalt denk ik toch snel weer mensen binnen in de heersende crisis waar mensen makkelijker de hand op de knip houden.
Goed 2012-02-09 door Bloemetje1970
De Hotel-Stadscafe Borgh
Prima restaurant, goed te eten, fijne ambiance, vriendelijk personeel en zelfs na een high tea, de overgebleven hapjes mee in een doggy bag!
Uitstekend 2012-02-09 door Bloemetje1970
De 7 Bergsche Hoeve
We hebben hier een gezellige avond gehad. Restaurant komt ietwat oubollig over. Het eten was op wat details na prima. Wel jammer dat er niet aan een echt wijn arrangement gedaan wordt. Iets wat bij een restaurant als dit zou passen.
Goed 2012-01-26 door jariaans
De Hotel-Stadscafe Borgh
Gezellig en sfeervol restaurant, leuke kaart en zeker het 3-gangen keuzemenu van €29,50 is een aanrader. Vlotte en gezellige bediening.
Uitstekend 2011-10-11 door Martienus