Aziatisch (1)
Didam (5)
Dieren (10)
Meer...41 niet getoond
Zeddam
Zeddam biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Aziatisch.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Zeddam? De populaire restaurants in deze maand zijn Graaf van den Bergh (Landgoed Montferland) Restaurant, Bij Kobus en De Lange Waard.
“De lekkerste eetcafés van Zeddam”
- Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50 - En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari - Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn
Recente meningen van restaurants in Zeddam
De Lange Waard
In De Lange Waard word je ouderwets gastvrij ontvangen. De lange waard himself geeft je een gevoel van thuiskomen. De menukaart is verrassend en de gerechten van top kwaliteit. Wij genoten 2 avonden van het 3 gangen keuzemenu met hazenpeper en snoekbaars. Een aanrader!
Goed 2011-11-26 door Fike
Bij Kobus
De eerste paar keren waren redelijk goed, daarom wederom terug gekomen naar Bij Kobus. Echter bij het laatste bezoek op een doordeweekse (niet al te drukke dag) is onze mening sterk veranderd! Lang moeten wachten op drankjes, vervolgens de hoofdgerechten. Waarvan 1 de kip cajun. De kip was veel te ver doorgebakken, gort droog en net kauwgom. Beklag hierover gedaan,...
Slecht 2011-07-31 door sennadeliever
Graaf van den Bergh (Landgoed Montferland) Restaurant
Ze zijn er nog ! Restaurants waar je je nog echt gast voelt. UItermate vriendelijke en correcte bediening, uitstekende gerechten uit de keuken en heerlijke wijnen. Een avond uit eten is hier puur genieten !
Uitstekend 2010-11-15 door eikie
Graaf van den Bergh (Landgoed Montferland) Restaurant
Erg mooie locatie en een gezellige sfeer. Daar hoort een goede bediening bij en die kregen we dan ook. Het eten was goed maar nog niet uitstekend. De wijn was heerlijk en paste goed bij het eten. Al met al een aanrader.
Goed 2009-05-15 door advodijk