Dit zeggen de gasten over restaurants in Zaltbommel

Perla Di Cairo

Als ik in zaltbommel bent dan is mijn gang altijd naar perla di cairo.De eigenaar en het personeel zijn altijd even spraakzaam. De spareribs zijn verrukkelijk.Ik heb ze nog nooit zo lekker gegeten.Ik at mijn vingers er bijna bij op!

Goed 2012-04-30 door rietveldgeytenbeek

La Folie

In december en januari hier gegeten. Eigenlijk is alles goed. De geweldige bediening. Het eten is echt sterwaardig. De sommelier weet heel veel over de wijnen en deze zijn ook heel goed. Het is een zeer sfeervol restaurant. Het enige minpuntje: de olijven en andere knabbels die je vooraf krijgt. Daar mag wel wat meer variatie in komen,...

Uitstekend 2012-04-29 door dagoberg

Perla Di Cairo

We eten hier regelmatig en komen hier meestal terug voor de heerlijke authentieke italiaanse pizza's. Lekkere dunne bodem en verse ingredienten! De inrichting is gezellig en het personeel is altijd zeer behulpzaam en vriendelijk. Overall, een echte aanrader!

Goed 2012-04-06 door bart12390

La Folie

Voor de eerste keer bij la Folie gegeten. Alles was heerlijk, zowel de gangen als de verrassende en vele amuses. Vriendelijke bediening, rustige en attente service. Een aanrader!

Uitstekend 2012-01-22 door pjmkk

De Verdraagzaamheid

Locatie goed, uitzicht op de Waal. Koffie verkeerd, prima. Alleen je drank/koffie doen daar! Eten veel te duur, broodjes carpaccio besteld, anderhalf plakje carpaccio onder de sla vandaan kunnen halen. (7,50 Euro) Service slecht. Broodjes hebben we meer dan half uur op moeten wachten, na 20 min werd meegedeeeld dat ze nog afgebakken moesten worden. Lepeltjes en/of vorken vielen regelmatig...

Slecht 2012-01-09 door Proever75598

Perla Di Cairo

Af en toe eten we hier en wat regelmatiger halen we hier een pizza. Het is wat je ziet; een pizzeria zonder opsmuk met een smakkelijke pizza. Wij vragen de bakker karig te zijn met de knoflookolie. De bediening wisselt nog wel eens; locale scholieres met weinig horeca ervaring.

Goed 2011-12-07 door marcbrandt

Jeszebels

Afgelopen zaterdag met twee personen hier gegeten. We waren op tijd, bij binnekomst was het nog rustig, toen we de zaak om half acht verlieten gezellig druk. We waren tevreden over de sfeer, de bediening en de keuken. zonder meer een prettige prisj/kwaliteit verhouding en blij te zien dat er in Zaltbommel ook een alternatief is als je niet naar een...

Goed 2011-12-07 door marcbrandt

La Folie

Wat een heerlijke verrassing. Zomaar Zaltbommel aangedaan en via Iens dit uitgekozen. Top gastheerschap, perfecte amuses, perfecte gerechten. En met een geweldige prijs kwaliteit. Hier komen we weer en absolute aanrader.

Uitstekend 2011-11-09 door sgrove

La Folie

Op naar Zaltbommel naar een restaurant dat door de Smulwebgids met drie sterren wordt aanbevolen. We zijn lekker op tijd vertrokken zodat we tijd hadden om even rond te kijken in het oude vestingstadje aan de Waal. Hier kregen we geen spijt van want het was mooier dan verwacht en zeker ook vanwege het mooie weer, was het genieten. Gelukkig...

Uitstekend 2011-10-28 door ad_wijgerde

Jeszebels

Een heel gezellig restaurant, met supervriendelijke bediening. Het eten bestaat uit kleine porties, waardoor je lekker van alles wat kunt kiezen, zonder dat je tjokvol naar huis gaat. De leuke sfeer nodigt uit om lekker lang te blijven tafelen.

Uitstekend 2011-10-09 door scubajo

De Eetgelegenheid

veel te groot (verassings) voorgerechten, je zit hutje mutje. Weinig privacy. Bediening niet bijzonder aardig of onaardig, deden gewoon hun werk maar er kon geen gezellig praatje vanaf (ondanks dat wij hier in het verleden veel zijn geweest). Kwam volledig volgepropt en 10 kilo zwaarder naar buiten, jammer tegenvaller!

Matig 2011-09-19 door Proever45021

La Folie

Je moet wel even in de buidel tasten, maar dan krijg je ook wat. Een TOP restaurant.

Uitstekend 2011-09-13 door coachcees

La Folie

zéér goed. Ik ben eerder geweest waarbij het altijd tegenviel (langere tijd geleden, zelfde naam, andere eigtenaar), met als gevolg toch voor andere restaurants te kiezen. Onterecht. Afgelopen week geweest; het eten was zeer verrassend, creatief, vernieuwend, ook het aangepaste verrassingsmenu met vlees had dezelfde kwaliteit); passende wijn erbij. Zeer prettige en professionele bediening; past zich aan aan het gezelschap,...

Uitstekend 2011-09-07 door DvdO

La Folie

Kort gelden voor de tweede keer bij La Folie gegeten. Alles prima! Bediening prettig, amuses heerlijk en a la carte gerechten zalig. Kortom - blijft een tip!

Uitstekend 2011-08-24 door hetmaa

La Folie

In juni hier gegeten met 2 personen op een rustige warme zondagavond. Zeer goede en uitgebalanceerde keuken. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Mooie gerechten en ruime porties voor een "sterren" restaurant. Goede gastvrouw en prima kok, zijn een perfect stel samen, en goed op elkaar ingespeeld. waar blijft hier de erkenning van een Michelin ster?

Uitstekend 2011-08-14 door dagoberg

La Folie

Na al meerdere keren bij dit geweldige restaurant te hebben gegeten zijn wij ook op de Iens dagen hier gaan eten en wij vinden dat het wachten is op hun 1ste Michelinster. Vanaf de binnenkomst tot aan het vertrek klopt alles. De bediening is vriendelijk en profesioneel en de gerechten een lust voor het oog en de smaakpupillen, in 1...

Uitstekend 2011-06-29 door Proever59311

De Verdraagzaamheid

Trek je niets aan van eerdere beoordelingen maar oordeel zelf!

Goed 2011-06-28 door Proever64987

La Folie

Uitstekende ontvangst, verrassend eten, er werd goed rekening gehouden met een allergie. Is aan iedereen aan te bevelen

Uitstekend 2011-06-27 door clemenst

La Folie

Heerlijk diner, waarbij mooie gerechten geserveerd zijn. Extra tussengerechten waren tegen een aantrekkelijke prijs aanwezig en ook het wijnarrangement was zeer goed! We hebben - zoals altijd - weer genoten en kijken uit naar ons volgende bezoek aan La Folie!

Uitstekend 2011-06-26 door MoniqueN

La Folie

Mooi restaurant, fijne stoelen. Leuk dat we allerlei amuses kregen. Aparte smaken die een lekker geheel vormen. Wel kleine porties en vrij prijzig! Bediening was vriendelijk en correct. Al met al een fijne avond gehad.

Goed 2011-06-25 door pvb

Zaltbommel

Zaltbommel biedt 15 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Zaltbommel? De populaire restaurants in deze maand zijn De Verdraagzaamheid, La Folie en La Provence.

refresh Top 10

“De lekkerste eetcafés van Zaltbommel”

Video van een restaurant in en om Zaltbommel

Restaurant video van Elit