Zaltbommel

Zaltbommel biedt 15 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Zaltbommel? De populaire restaurants in deze maand zijn De Verdraagzaamheid, La Folie en La Provence.

refresh Top 10

“Lekkerste pizza van Zaltbommel”

1. 1. Perla Di Cairo

Video van een restaurant in en om Zaltbommel

Restaurant video van Eau de Vie

Recente meningen van restaurants in Zaltbommel

Perla Di Cairo

Als ik in zaltbommel bent dan is mijn gang altijd naar perla di cairo.De eigenaar en het personeel zijn altijd even spraakzaam. De spareribs zijn verrukkelijk.Ik heb ze nog nooit zo lekker gegeten.Ik at mijn vingers er bijna bij op!

Goed 2012-04-30 door rietveldgeytenbeek

La Folie

In december en januari hier gegeten. Eigenlijk is alles goed. De geweldige bediening. Het eten is echt sterwaardig. De sommelier weet heel veel over de wijnen en deze zijn ook heel goed. Het is een zeer sfeervol restaurant. Het enige minpuntje: de olijven en andere knabbels die je vooraf krijgt. Daar mag wel wat meer variatie in komen,...

Uitstekend 2012-04-29 door dagoberg

Perla Di Cairo

We eten hier regelmatig en komen hier meestal terug voor de heerlijke authentieke italiaanse pizza's. Lekkere dunne bodem en verse ingredienten! De inrichting is gezellig en het personeel is altijd zeer behulpzaam en vriendelijk. Overall, een echte aanrader!

Goed 2012-04-06 door bart12390

La Folie

Voor de eerste keer bij la Folie gegeten. Alles was heerlijk, zowel de gangen als de verrassende en vele amuses. Vriendelijke bediening, rustige en attente service. Een aanrader!

Uitstekend 2012-01-22 door pjmkk

De Verdraagzaamheid

Locatie goed, uitzicht op de Waal. Koffie verkeerd, prima. Alleen je drank/koffie doen daar! Eten veel te duur, broodjes carpaccio besteld, anderhalf plakje carpaccio onder de sla vandaan kunnen halen. (7,50 Euro) Service slecht. Broodjes hebben we meer dan half uur op moeten wachten, na 20 min werd meegedeeeld dat ze nog afgebakken moesten worden. Lepeltjes en/of vorken vielen regelmatig...

Slecht 2012-01-09 door Proever75598