Algemeen (1)
Eetcafé (3)
Europees (1)
Fast food (1)
Meer...21 niet getoondIn de buurt:
Amsterdam (2206)Amsterdam Noord (1)
Assendelft (5)
Wijdewormer (4)
Wormer (6)
Meer...4 niet getoond
Zaandam
Zaandam biedt 52 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Zaandam? De populaire restaurants in deze maand zijn Lef, De Koperen Bel en De Hoop op d' Swarte Walvis.
- La Passione
korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu. - Van de Kaart
WIJNQUIZ! - 5 gangen & 10 wijnen voor 69,- op 24 februari - raad en win een mega fles Barbera d'Asti 2009 (5L) - Restaurant Vis aan de Maas
Korting - 15% korting op de rekening (ex. dranken) als u via IENS reserveert - geldig op wo & do t/m 7 maart
Recente meningen van restaurants in Zaandam
De Koekfabriek
Ook wij moesten een jaar geleden erg wennen aan het nieuwe interieur, inderdaad wat zonde!!! Maar ja, we zijn bijna buren en vinden de bediening heel erg leuk, dus eten hier toch graag. Vanavond heerlijk gegeten! Zeebaars met scampi's en risotto en mijn vriend een tournedos. Kaasplankje (1 is meer dan genoeg voor 2 pers) met port toe. Komen dus...
Goed 2012-02-03 door pien92
De Koperen Bel
Op vrijdagavond met 20 man wezen eten in restaurant de koperen bel. Goede locatie, goede service, perfect wild menu!!!! Zeker een aanrader, fijne sfeer, gezellig en knus tegen een goede prijs.
Uitstekend 2012-01-30 door hoogendoorn1
De Kleine Waarheid
Heerlijk gegeten in een fijne ambiance. We wonen sinds kort in Zaandam en het is erg fijn dat er een restaurant van een dergelijk niveau op loopafstand is.
Uitstekend 2012-01-30 door art1958
Puur Saen
Ben er al een paar keer geweest, maar vind het toch tegenvallen. Na de eerste keer zelf gereserveerd te hebben zijn we een paar keer uitgenodigd. De sfeer blijft tegen vallen en de gerechten zijn weinig fantasievol. De kaart blijft erg lang hetzelfde, maar dat schijnt voor alle Inntel Hotels te gelden, zei iemand van de bediening. In mijn ogen...
Slecht 2012-01-28 door jan24
Lef
Een geweldig vormgegeven omgeving en een hele goede en relaxte sfeer. Eten was prima, werkelijk niets op aan te merken, ze hanteren goede prijzen. Een aanrader!!!
Uitstekend 2012-01-27 door Beazarility