Algemeen (1)
Wormer (6)
Meer...4 niet getoond.Restaurants in Zaandam - Brasserie
Sorteren op:
Zaandam
Zaandam biedt 51 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Zaandam? De populaire restaurants in deze maand zijn De Koperen Bel, Castell Bites & Steaks en De Hoop op d' Swarte Walvis.
“De lekkerste Thaise restaurants van Zaandam”
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli
Recente meningen van restaurants in Zaandam
Lef
Hier komen we graag terug!! Mijn vrouw en ik zijn door de vriendelijke en professionele bediening in de watten gelegd en hebben in een prettige en stijlvolle ambiance van goed eten genoten. Absolute aanrader is het plateau Lef vooraf (verschillende hapjes) en Coquilles. De entrecote met rode wijnsaus was mals een heerlijk. Als nagerecht hebben we een wentelteefje met kaneelijs...
Uitstekend 2012-05-26 door Tim75
De Griek
We hebben eten besteld via Justeat en dat leek gemakkelijk, maar we hebben er echt spijt van! Als we in het restaurant hadden gezeten, hadden we het eten teruggestuurd. We hadden 3x moussaka, maar er zat geen aubergine in; het bestond uit alleen droge aardappel met gehakt! De lamskoteletten waren taai en de giros was ook niet lekker. We hebben...
Slecht 2012-05-20 door irenekeijzer
Wonder's
Wonders is aan aanwinst voor Zaandam. Ik heb geen zin om mijn mening te onderbouwen want ik kijk gewoon om mij heen: het zit bijna iedere avond stampend vol. Dat maakt iedere discussie verder overbodig. Ik had redelijk tot goed aangevinkt maar dat pikte de computor niet. Maar het is wel beter dan het gemiddelde van de Iensproever en verdient zeker een cijfer boven...
Redelijk 2012-05-20 door privako
Portofino
Het restaurant ziet er na de verbouwing super mooi uit ! Met een open keuken en een bankgedeelte is het een nog leukere restaurant geworden. De prijs-kwaliteit verhouding is altijd goed en ze hebben zelfs heerlijke gerechten bij de kaart om dat altijd goed smaakt. Bij elkaar is het gewoon een leuke,gezellige restaurant!
Uitstekend 2012-05-12 door Njoyit
Eten bij de Buurman
Speciaal voor Richard: de kaasfondue was ook heerlijk :D Uiteraard weer prima gegeten, voor de afwisseling alleen een hoofdgerecht (waren laat) en een koffie.
Uitstekend 2012-05-12 door Danoesje