Dit zeggen de gasten over restaurants in Wouw

Mijn Keuken

We hadden al mooie recensies gelezen en waren nieuwsgierig geworden naar de kookkunsten van Pieter Bosters en zijn brigade. De restaurantweek is een mooie gelegenheid om eens kennis te maken. Het restaurant is vanaf de snelweg makkelijk te bereiken, de auto konden we op de Markt makkelijk parkeren. Opvallend weinig terrasjes op de markt en des te meer valt...

Uitstekend 2012-03-10 door ad_wijgerde

Mijn Keuken

Al meerdere keren hier gegeten en nog nooit teleurgesteld. Heerlijk eten, prachtig decor en kundige, vriendelijke bediening. Absolute aanrader en prima te bereiken vanaf Rotterdam, Breda of Antwerpen.

Uitstekend 2012-01-30 door CulinaireBeterweter

Bali

Authentiek Chinees, heeeerlijk! Hele vriendelijke bediening (leuk familie bedrijf). Lopend buffet en a la carte, dus genoeg opties. Een aanrader!

Uitstekend 2011-12-22 door Ilovefood

De Wouwse Wereld

Heerlijk met 6 personen gegeten. Ouderwetse topgerechten als gebakken paling maakten mijn ouders gelukkig. Leuke bediening, relaxed en professioneel. Heerlijke gerechten en betaalbaar. Voor rokers een aparte rookruimte boven, kortom, gaan we zeker herhalen!

Uitstekend 2011-09-18 door Knappers

Mijn Keuken

Wouw, dat omvat onze ervaring bij mijn keueken. Erg lekker gegeten, waarbij de ene gang de voorgaande waar mogelijk nog overtrof. Creatieve gerechten en een prachtige bord opmaak. Heerlijke wijnen en vriendelijk personeel, attend maar niet overdreven aanwezig

Uitstekend 2011-08-12 door latitude

Mijn Keuken

Schitterend restaurant met een fantastische kaart. Echt een aanrader!

Uitstekend 2011-06-27 door rdeboer

Mijn Keuken

Paar weken geleden gegeten maar wil alsnog wel even aangeven dat ik er heerlijk heb gegeten. Was daar met een dining with the stars actie. Dus kreeg 5 gangen voorgeschoteld en had daarbij een wijn arrangement genomen. Vooraf en tussendoor nog wat amuses, dus ik zat behoorlijk vol aan het einde van de avond. De bediening was super!! Zoals je van een...

Uitstekend 2011-06-26 door Boer_Gondier

Mijn Keuken

Meer dan uitstekend! Ontvangst hartelijk. Eten top, tussengerechten top, Nagerechten top. Wijnarangement goed bijpassend en handig dat men een BOB-variant heeft. Bediening/sommelier correct, maar gelukkig wel in voor een kort gesprekje en vragen na uitleg wijnen. Inrichting met aardetinten, hoog plafond en lekkere stoelen. Kortom zijn ster meer dan waard. Op naar ster 2! Zeker voor meerdere herhalingen vatbaar!

Uitstekend 2011-06-22 door De_Vincent

De Wouwse Wereld

Vorig jaar eventjes (per ongeluk-) langs gekomen. Prima eten, simpeltjes maar prima.

Goed 2011-02-03 door dinervoor2

Mijn Keuken

Ambiance geweldig, eten nóg beter. Ik ben er geweest voordat het z'n ster kreeg en ben er nu nog over te spreken!

Uitstekend 2011-02-03 door dinervoor2

Mijn Keuken

Fantastisch geheel van goede ambiance, delicate lekkernijen (oa originele aperitiefgarnituur) en een prettige bediening, die precies begrijpt hoe het 'spel' tussen gast en bediening hoort te worden gespeeld: correct vgl. de etiquette maar dan losjes ipv stijf en met oog voor interactie ! Kwaliteit van het eten is prima in verhouding met de prijs, en dan maakt de gastvrouw samen...

Uitstekend 2011-01-24 door hth2lingpa

Mijn Keuken

Met 13 man geluncht om het nieuwe jaar in te luiden. Erg jammer dat we hierdoor aan twee tafels moesten, wat niet van tevoren was aangegeven. Het eten was er echter niet minder om. De 4 gangen zagen er prachtig uit en smaakten stuk voor stuk heerlijk. De amuse en later de cake en chocolaatjes bij de koffie maken het...

Goed 2011-01-14 door Jeff

Mijn Keuken

We zijn hier nu twee keer wezen eten. Een keer met zn tweeen en een keer met een grote groep. Beide keren was het eten en de bediening supergoed! Echt een heel fijn restaurant met lekker eten.

Uitstekend 2010-12-12 door Proever2596

Mijn Keuken

Lekker kunnen eten, een zeer geslaagde avond gehad! Bedankt hiervoor.

Goed 2010-12-12 door c200087

Mijn Keuken

J.l. zaterdag een fantastisch 5-gangen diner! Na verscheidene amuses (o.a. aardpeerschuim) vooraf crab en zeebaars,vervolgens jacobsschelp en als hoofdgerecht heerlijke hertenkalf in eigen jus met lentegroenten .Onze tafelgenoten prezen fijne rog.Een goede kaasplank en na een dessertamuse een heerlijk chocoladetoetje. Daarbij een prima wijnarrangement.Een zeer vriendelijke bediening en een hand van de uitstekende gastvrouw bij ons vertrek.Een aanrader,we komen terug!

Uitstekend 2010-11-15 door aadanke

Mijn Keuken

Top gegeten! Erg mooi pand met leuke ambiance. De bediening weet precies hoe het moet en laat een perfecte middenweg zien tussen de "etiketten" en "hoe het ook kan". Ofwel; alles volgens de regels, maar een keertje links inzetten als dat makkelijk is moet kunnen. En een gezellig praatje ook. Eten was bijna allemaal perfect, behalve de eend. Die was duidelijk...

Goed 2010-09-20 door Likefood

Mijn Keuken

Fijn sterrenrestaurant en nog vlak in de buurt ook. Pieter kookt conscentieus en zo strak als een snaar. Zwarte brigade loopt als een gesmeerde machine dankzij Tabhita. Gerechten zijn top, de wijnkeuze prima. Een perfect adres in een prachtig pand.

Goed 2010-08-20 door gatso24

Mijn Keuken

Jaarlijks doen wij met een vriendengroep leuke, nieuwe, uitzonderlijke restaurants aan. Mijn Keuken mag terecht worden toegevoegd aan deze lijst. Wij zijn geweldig verzorgd door de gastvrouw. De gerechten waren werkelijk subliem en de bediening netjes en attent.

Uitstekend 2010-05-16 door abuckens

Mijn Keuken

Hier al een paar keer gegeten. Elke keer worden we weer positief verrast door de prachtige menu's van chef-kok Pieter Bosters in combinatie met de uitstekende service, kennis en kunde van gastvrouw Tabitha Oppermans. Een absolute aanrader en de recent verworven Michelinster meer dan waard!

Uitstekend 2010-01-03 door CulinaireBeterweter

Mijn Keuken

Hier meerdere malen gegeten. Eten is hier uit de kunst, het lijkt dan ook op kunst wat je op je bord krijgt. Iedere keer verrassend, met mooie streekproducten en bijpassende wijnen. Mijn inziens verdiend het een ster.

Uitstekend 2009-11-13 door Zoetkauwer

Wouw

Wouw biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Eetcafé en Belgisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Wouw? De populaire restaurants in deze maand zijn Mijn Keuken, Donkenhof en restaurant/eetcafé De Omganck.

refresh Top 10

“Recentelijk beoordeeld in Wouw”

1. 1. Mijn Keuken
  2. 2. Bali
  3. 3. De Wouwse Wereld

Video van een restaurant in en om Wouw

Restaurant video van Vis en Meer