Bistro (1)
Mediterraan (1)
Regionaal (1)
Vis (1)
In de buurt:
's Gravenmoer (1)Aalst (1)
Almkerk (3)
Enspijk (1)
Gameren (2)
Meer...41 niet getoond
Woudrichem
Woudrichem biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Woudrichem? De populaire restaurants in deze maand zijn De Gevangenpoort, Kruiden & Jasmijn en De Stroming.
“Nieuwste aanwinsten in Woudrichem”
- Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50 - Rokkaa
Korting - 15% korting op de gehele rekening - geldig van maandag t/m donderdag.
Recente meningen van restaurants in Woudrichem
De Stroming
Lekker gegeten, gezellige sfeer, mooie aankleding, maar wel een beetje rumoerig.
Goed 2012-01-22 door Karinalberda
Schering & Inslag
Heerlijk gegeten: met een groep van 6 personen laten we ons graag door de kok verassen.. Dus altijd weer een avontuur wat er voorbij komt. Deze keer voor 4-gangen gegaan. Dat werden er dus 6... Heerlijk gevarieerd en kwalitatief goed gegeten. Ook een prachtige uitservering: de borden waren soms prachtige plaatjes. Een aanrader: ook de huiswijn is heerlijk. En dat...
Uitstekend 2011-11-27 door Noje1
't Oude Raedthuys
Onze bruiloft hier gehouden. Na de ceremonie heerlijk op het terras geborreld en aansluitend binnen gegeten in het restaurant. Alles is mogelijk, zeer prettig persoonlijk contact, heerlijk eten en fantastische bediening.
Uitstekend 2011-11-05 door -sanne-
De Gevangenpoort
Op 18 oktober jl. met 2 personen hebben wij (mijn vriend en ik) hier voor het eerst gegeten. Vanwege de hoge notering door “De Gouden Pollepel” 2 jaar geleden lukte het ons niet op een geschikte datum te reseveren maar nu dus wel en vanwege de bijzondere locatie, hebben wij voor dit restaurant gekozen. Hoewel de temperatuur wat aan de...
Uitstekend 2011-10-19 door susan-hans
De Stroming
Prachtige locatie, Heerlijk gegeten en gedronken en een superaardige bediening. En dat alles voor een meer dan redelijke prijs. Wat wil een mens nog meer?
Uitstekend 2011-09-12 door paul100