Dit zeggen de gasten over restaurants in Wolfheze
Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd
Goed en lekker gegeten, snelle service, leuk ingericht en net dat beetje extra aandacht gegeven aan de gerechten. Top! Hier komen we zeker nog eens terug!
Goed 2012-04-20 door Marieke-8
Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd
Stoofpeer smaakte naar anijsdrop (niet lekker), hoofdgerecht met heilbotfilet was niet super, zalm vooraf was goed. Zou gewoon wat simpels serveren naast de pannekoeken.
Matig 2012-01-05 door mistermartin
Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd
Op een donderdag met een groep van 15 personen het 3-gangen menu gegeten. Service was prima, eten heerlijk en een prima sfeer. Daarna in de lounge hoek koffie genuttigd wat zeker een pre is! Zeker een aanrader, prima prijs-kwaliteit verhouding!
Uitstekend 2011-12-04 door Vivel
Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd
Hier met het gezin een heerlijk 3 gangen menu gegeten voor een goede prijs! Als je geen zin hebt om in het hotel te eten dan is dit een goede optie! We raden het in ieder geval aan. Joost en Marlies
Uitstekend 2011-08-18 door Joost_en_Marlies
Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd
Mijn eerste ervaring in dit restaurant was helaas meteen een slechte: van de pan mosselen was een derde van de mosselen niet open. Na een opmerking achteraf en een duidelijk zichtbare boodschap op het bord, helaas geen reactie van de bediening. Daarom hierbij de boodschap aan de kok: terug naar school of houd het bij pannenkoeken! De bediening was prima...
Slecht 2011-08-12 door mee-eter
Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd
afgelopen weekeinde gegeten bij dit leuke restaurant op de veluwe erg genoten vlotte bediening en heerlijke pannenkoeken zeker voor herhaling vatbaar
Uitstekend 2011-07-27 door sjaccow
Brasserie De Paris
Redelijk gegeten, zeker niet slecht, maar ook niet bijzonder. Tussen de gangen door was het lang wachten. De bediening was jong en onervaren. Diverse keren ( we hadden 2 overnachtingen ) werd de bestelling niet goed opgenomen. Jammer.
Redelijk 2011-04-20 door pepita
Brasserie De Paris
Uitstekend gegeten. Erg gezellig. Gekozen voor de "plat du jour". Zowel voor mijn partner als voor mij zelf was het gerecht zeer goed bereid en erg smaakvol. Personeel zeer vriendelijk.
Uitstekend 2010-10-30 door eten1744
Brasserie De Paris
Heerlijk eten (wij aten vooraf zalm en eendeborst, heerlijk en lekker licht en als hoofdgerechten kreeft en boerderijhen), in een prachtige omgeving (sfeervolle brasserie gelegen in een hotel midden in het bos!) met kundige bediening (zeer professionele ober). Minpunten: de muziek (jaren 60-70) en de risotto (klef!).
Goed 2010-08-19 door martijger
Brasserie De Paris
Meer dan een jaar geleden had ik hier uitstekend geschreven, wij komen hier al jaren in het hotel en verheugen ons altijd op het diner in dit restaurant, helaas is er een personeelswisseling geweest, de kundige en zeer vriiendelijke ober is helaas vertrokken, om 19.00 was de gratin op en kreeg ik een heleboel patat in de plaats, niet correct,...
Goed 2007-02-06 door Proever51445
Wolfheze
Wolfheze biedt 2 restaurants.
“Beste bediening van Wolfheze”
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart