Dit zeggen de gasten over restaurants in Wolfheze

Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd

Goed en lekker gegeten, snelle service, leuk ingericht en net dat beetje extra aandacht gegeven aan de gerechten. Top! Hier komen we zeker nog eens terug!

Goed 2012-04-20 door Marieke-8

Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd

Stoofpeer smaakte naar anijsdrop (niet lekker), hoofdgerecht met heilbotfilet was niet super, zalm vooraf was goed. Zou gewoon wat simpels serveren naast de pannekoeken.

Matig 2012-01-05 door mistermartin

Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd

Op een donderdag met een groep van 15 personen het 3-gangen menu gegeten. Service was prima, eten heerlijk en een prima sfeer. Daarna in de lounge hoek koffie genuttigd wat zeker een pre is! Zeker een aanrader, prima prijs-kwaliteit verhouding!

Uitstekend 2011-12-04 door Vivel

Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd

Hier met het gezin een heerlijk 3 gangen menu gegeten voor een goede prijs! Als je geen zin hebt om in het hotel te eten dan is dit een goede optie! We raden het in ieder geval aan. Joost en Marlies

Uitstekend 2011-08-18 door Joost_en_Marlies

Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd

Mijn eerste ervaring in dit restaurant was helaas meteen een slechte: van de pan mosselen was een derde van de mosselen niet open. Na een opmerking achteraf en een duidelijk zichtbare boodschap op het bord, helaas geen reactie van de bediening. Daarom hierbij de boodschap aan de kok: terug naar school of houd het bij pannenkoeken! De bediening was prima...

Slecht 2011-08-12 door mee-eter

Restaurant & Pannenkoekenhuis De Tijd

afgelopen weekeinde gegeten bij dit leuke restaurant op de veluwe erg genoten vlotte bediening en heerlijke pannenkoeken zeker voor herhaling vatbaar

Uitstekend 2011-07-27 door sjaccow

Brasserie De Paris

Redelijk gegeten, zeker niet slecht, maar ook niet bijzonder. Tussen de gangen door was het lang wachten. De bediening was jong en onervaren. Diverse keren ( we hadden 2 overnachtingen ) werd de bestelling niet goed opgenomen. Jammer.

Redelijk 2011-04-20 door pepita

Brasserie De Paris

Uitstekend gegeten. Erg gezellig. Gekozen voor de "plat du jour". Zowel voor mijn partner als voor mij zelf was het gerecht zeer goed bereid en erg smaakvol. Personeel zeer vriendelijk.

Uitstekend 2010-10-30 door eten1744

Brasserie De Paris

Heerlijk eten (wij aten vooraf zalm en eendeborst, heerlijk en lekker licht en als hoofdgerechten kreeft en boerderijhen), in een prachtige omgeving (sfeervolle brasserie gelegen in een hotel midden in het bos!) met kundige bediening (zeer professionele ober). Minpunten: de muziek (jaren 60-70) en de risotto (klef!).

Goed 2010-08-19 door martijger

Brasserie De Paris

Meer dan een jaar geleden had ik hier uitstekend geschreven, wij komen hier al jaren in het hotel en verheugen ons altijd op het diner in dit restaurant, helaas is er een personeelswisseling geweest, de kundige en zeer vriiendelijke ober is helaas vertrokken, om 19.00 was de gratin op en kreeg ik een heleboel patat in de plaats, niet correct,...

Goed 2007-02-06 door Proever51445

Wolfheze

Wolfheze biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“Beste bediening van Wolfheze”

1. 1. Brasserie De Paris
  2. 2. Restaurant & Pannenkoekenhuis De Ti...

Video van een restaurant in en om Wolfheze

Restaurant video van Sumo