Frans (1)
Hoogezand (11)
Huizinge (1)
Kiel-Windeweer (1)
Kropswolde (2)
Meer...39 niet getoond.Wirdum (gr)
Wirdum (gr) biedt 1 restaurants.
“De lekkerste Thaise restaurants van Wirdum (gr)”
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Wirdum (gr)
't Regthuys
Afgelopen zaterdag met vrienden in 't Regthuys gegeten het was weer heerlijk bedankt voor de gastvrijheid . p.s prachtig pianospel als slot
Uitstekend 2012-04-12 door kuining
't Regthuys
Afgelopen weekend hebben wij met 12 personen gegeten bij restaurant 't regthuys. Het was voortreffelijk. We hebben heerlijk gegeten de bediening was zeer vriendelijk en, anders dan dat de vorige reactie doet vermoeden, ik kon niet merken dat de bediening moeite had met onze tafel. kortom heerlijke avond gehad.
Uitstekend 2012-01-19 door etenislekkereten
't Regthuys
Gezellig restaurant, vriendelijke mensen, beperkte kaart, bediening heeft moeite om een grotere groep correct te bedienen, goede kok, prijzen zijn iets aan de hoge kant.
Redelijk 2012-01-17 door Jan_en_Josje
't Regthuys
Gisteravond waren we met plezier te gast in 't Regthuys. De kok tovert met smaken! De gerechten zien er mooi uit. Bediening plezierig, correct met een plezierig vleugje informeel. Je voelt je er thuis, dat begint al met het drankje-bij de-haard.
Uitstekend 2011-12-01 door WimVos
't Regthuys
Vriendelijk personeel, mooi berijf, mooie locatie, slechte koffie
Redelijk 2011-10-17 door gronie