Restaurants in Willemstad

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.1

Ons Genoegen

Eetcafé
Benedenkade 11

Willemstad

Willemstad biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Europees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Willemstad? De populaire restaurants in deze maand zijn Frascati, De Rosmolen en Restaurant Bellevue.

refresh Top 10

“Mooiste plekjes van Willemstad”

1. 1. Restaurant Bellevue
  2. 2. Frascati
  3. 3. De Rosmolen
  4. 4. Het Wapen van Willemstad
  5. 5. Bora Bora
  6. 6. Ons Genoegen
  7. 7. ANNO 1610

Video van een restaurant in en om Willemstad

Restaurant video van MOOII

Recente meningen van restaurants in Willemstad

Frascati

Het restaurant is mooi en modern ingericht. Personeel is ambitieus en wil jouw een leuke avond bezorgen. Het eten dat uit de keuken komt is bijzonder lekker en wordt mooi opgediend. Ik neem altijd een wijnarrangement bij mijn menu en die was deze avond ook goed samengesteld. Persoonlijk ben ik een fan van het blad "lekker". Voor mij is het een...

Uitstekend 2012-01-05 door niels_baan

De Rosmolen

Prijs-kwaliteit vind ik niet helemaal kloppen. De proeverij van kreeft was lekker, maar niet speciaal. De hoeveelheid vond ik nét aan. De oesters waren niet losgemaakt door het keukenpersoneel, waardoor we ze terug stuurden om ze vooralsnog los te maken. De wijn was goed,bediening vriendelijk maar terughoudend. Mooie zaak, dat wel.

Redelijk 2011-12-22 door Martini_lime

ANNO 1610

Vanwege onze beoordeling hieronder zijn we uitgenodigd voor een herkansing bij Anno 1610... En deze ervaring was subliem. Zeer hartelijk ontvangen, gesprekje gehad met de eigenaar waarbij we uitleg kregen (topdrukte in de zomer en invalkrachten) en excuses.... Dit maal binnengezeten, was een gezellige sfeer! Eten was heerlijk, vooral gezien het een eetcafe betreft!!!! Nu zijn we fan, en komen...

Uitstekend 2011-11-18 door inge-braat

Frascati

Gisteravond fantastisch gegeten, heel leuk om te zien dat de kok met passie kookt en trots is wat hij op tafel zet met de keukenbrigade. Ook de bediening is een feestje, we voelden ons echt gast !!!

Uitstekend 2011-11-02 door BeaElseten

Frascati

Vanavond weer heerlijk gegeten bij Frascati! Bijzonder attente en vriendelijke bediening, mooie kaart, heerlijke gerechten (die overeenkomen met wat op de kaart staat) en fijne ambiance. Sinds Frascati een nieuwe keukenbrigade heeft zijn ze er ontzettend op vooruitgegaan. Met stip de beste in Willemstad!

Uitstekend 2011-10-29 door veek