Nieuwe recensies in Wijdenes
Tako's wok
we zullen wel op een verkeerd moment zijn geweest gezien ander recenties. Aanbod / variatie groot. maar het eten smaakt doorkookt en is fantasieloos
een soja nassie die echt smaakt of je en slok sojasaus in je mond doet met geen enkele bijsmaak of een tot snot gekookte gadogado. een loempia op een bedje van olie met de smaak van klef deeg of helaas gebakken aardappelen met ui in een zwembad olie verwacht ik niet voor dat geld Wat wel rijkelijk aanwezig was het zout. culinair geen aanrader dus.
De Egelantier
Wat een juweeltje van een restaurant! Het aperitiefje bij de open haard was erg gezellig en onze drankjes werden vergezeld van lekkere zoute koekjes en olijfjes. Het eten was geweldig, goed bereid en prima verzorgd. Het kaasplankje dat we na genomen hebben was geweldig, goede smaken en zeker geen kleine porties. We hebben een fantastische avond gehad met zeer goed eten. En de prijs/kwaliteit verhouding was prima!
Gegeten op: 30 december 2012.Tako's wok
Vanaf de buitenkant ziet het restaurant er absoluut niet uitnodigend uit, maar als je eenmaal je eten krijgt maakt dat alles goed! Het eten is super!
De bediening is vriendelijk. Diversiteit aan gerechten en het gehele concept is top!
Wij komen hier graag terug..
Tako's wok
Erg gezeelige avond (weer). Heerlijk gegeten. Ruime keus.veel variatie. Niks geen grootsteedse drukte. Superrelaxed, topkwaliteit, vriendelijk geprijsd. Geweldig! En dat in zo'n buitengebied
De Egelantier
Zo jammer dat wij vanavond de enige twee gasten waren! Het is helemaal nergens voor nodig om dit restaurant links te laten liggen. We hebben lekker gegeten en zijn vriendelijk bediend. En we hebben plezier gehad om het witte egeltje in zijn hok, dat het vreselijk druk had met een of andere geheime missie. De open haard brandde, wijntje erbij. Het leven is goed.
De Egelantier
Een goed restaurant op franse leest geschoeid. Goede kaart (mag wat meer worden vernieuwd) en wijn. Lekkere smaakcombinaties. De bijgerechten zijn echter matig; de groente o.k. maar de aardappeltjes (soort?/2x opgebakken?)en de salade (met kaas en ham) sluiten niet aan op het het hoofdgerecht qua smaak en niveau.
De Egelantier
Prima gegeten. Mooi restaurant met vriendelijke bediening. Goede huiswijn en gevarieerde kaart.
Kleinkind van 1,5 jaar mee was geen probleem. Kinderstoel en wat speelgoed voorhanden. Goede avond gehad. Gaan zeker terug.
De Egelantier
Een restaurant van grote klasse voor zo´n klein dorp, met een op de Franse keuken geinspireerde kaart. Heerlijke Jacobsschelpen vooraf en prima krokant gebakken zwezerik als hoofdgerecht. Flensjes en spekkoek als nagerecht eveneens dik in orde. Ideaal restaurant voor mensen met kinderen. Hoek met spelletjes en speelgoed, maar het hoogtepunt zijn natuurlijk de egels die in een zeer grote glazen bak zijn gehuisvest en af en toe jongen hebben. ´s Avonds worden de egeltjes actief, kinderen raken er dan niet op uitgekeken. Overigens zit je hier ´s winters erg gezellig; met je aperitief voor de open haard. Kortom, een gezellig en goed restaurant voor het hele gezin.