Wierden

Wierden biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Chinees en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Wierden? De populaire restaurants in deze maand zijn De IJzeren Pot, De Oale Marckt en Shoarma Charly.

refresh Top 10

“Lekker eten in Wierden”

1. 1. De IJzeren Pot
  2. 2. De Oale Marckt
  3. 3. The Golden Dragon
  4. 4. 't Heuveltje
  5. 5. Peking
  6. 6. Shoarma Charly

Video van een restaurant in en om Wierden

Restaurant video van Gevoel

Recente meningen van restaurants in Wierden

Peking

Echt goed Chinees eten met niet alleen de standaard gerechten maar ook bijzondere gerechten. Leuke sfeer, correcte bediening.

Uitstekend 2011-08-31 door martijn1234567891011121314151617

De Oale Marckt

Wauw, wat een restaurant! Het eten was echt super en alles was tot in de puntjes verzorgt. Omdat we moeite hadden met kiezen hebben we als voorgerecht gekozen voor de etagere met diverse gerechtjes, deze waren evenals het hoofd- en nagerecht stuk voor stuk oom je vingers bij af te likken. Zelf het (zelfgebakken?) koekje bij de koffie konden we,...

Uitstekend 2011-06-19 door LenM

Shoarma Charly

Echt een aanrader,het eten is meer dan voortreffelijk de mensen bijzonder vriendelijk, probeer shoarma schotel carly super, als je eenmaal geweest ben kom je zeker terug

Uitstekend 2011-01-10 door johncornel via mobiele app

De IJzeren Pot

Matig voorgerecht, goed hoofdgerecht, uitstekend nagerecht. Het is duidelijk waar de voorliefde van de kok ligt. Die zou zich meer op de basics/pure smaken en combinaties daarvan moeten richten, zeker met zo'n uitgebreide wildkaart. Vooral bij het voorgerecht ging kwantiteit voor kwaliteit (liever een klein stukje goed vlees dan een heleboel waterige dunne plakjes (op een bedje van wat wel...

Redelijk 2010-12-05 door angusbeef

Shoarma Charly

Leuke ruime shoarmatent waar de vriendelijke mannen achter de counter je zo snel mogelijk van je bestelling proberen te voorzien. Lekkere pizza's en goede shoarma.

Goed 2010-07-08 door Liliath666