Brasserie (2)
Frans (2)
Hollands (4)
Iers (2)
Internationaal (3)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (2)
Echten (dr) (2)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Westerbork - Regionaal
Sorteren op:
Westerbork
Westerbork biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Brasserie.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Westerbork? De populaire restaurants in deze maand zijn Meursinge, De Warrel en Abdij de Westerburcht.
“Nieuwste aanwinsten in Westerbork”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Westerbork
Chinees-Indisch Restaurant Lotus
Vanavond hier gewokt. Een regelrechte ramp. 47 euro lichter en een totale nachtmerrie. 1. Rauw vlees op de plaat 2. Te gaar en dus taai vlees en droog 3. Bediening traag waardoor je dus elke keer alleen eet 4. Chagrijnige niet oplettende bediening waardoor je dus drinken moet vragen 5. En dan moest je soms ook 3 x roepen 6. Rare opmerkingen als je iets over...
Slecht 2012-05-20 door Walter02
Diggels Brasserie
Vandaag met Moederdag geluncht. Personeel was tijdens lunchtijd erg druk met het verplaatsen van tafels en stoelen e.d. Duurde dus ook redelijk lang voordat de bestelling werd opgenomen. Lunchgerecht (bol kip tandoori) bestond voornamelijk uit tandoori-saus. Erg zout en het broodje dreef er in. De kinderen hadden bolletje met kaas, maar het bolletje had zijn beste tijd gehad. De prijzen...
Slecht 2012-05-13 door VLAN
Meursinge
Vorige week hier gegeten. Was heerlijk. De bediening was behulpzaam en het menu zag er goed uit. De plateservice is ideaal als je eens low budget goed uiteten wil. Na het wandelen in het bos gaan we hier vaak wat eten! Vooral lekker met een goed glas Iers bier.
Uitstekend 2012-04-10 door JokeMrs
De Turfsteker
Ik snap niet waar de onderstaande reactie over gaat. Wij hebben het heel anders ervaren. Het was heerlijk, de bediening was gezellig. De eigenaar was vriendelijk en hielp ons goed met kiezen van de juiste gerechten. Gezellig aangekleed maar bovendien was het eten heerlijk. Goed stuk vlees, lekkere patat, heerlijke groenten. Wij komen maandelijks uit Zwolle om hier heerlijk te...
Uitstekend 2012-04-10 door Elske
Ruyghe Venne
High-Tea gehad op 2e paasdag. Voor 17,50 euro per persoon mag je wel wat meer verwachten dan koffie, thee en multi-vruchtensap/sinaasappelsap (geadverteerd als vers sap) met kleine hapjes. Geen gebak of iets dergelijks. Ambience was niet top, gesitueerd in een zaaltje. Niet voor herhaling vatbaar.
Redelijk 2012-04-09 door eddy5