Restaurants in West-Terschelling - Hollands

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.5

€23,-

Oepkes

De Ruyterstraat 3

West-Terschelling

West-Terschelling biedt 23 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Mediterraan.

Zoek je een veel bekeken restaurant in West-Terschelling? De populaire restaurants in deze maand zijn Loods, Caracol en De Zee.

Video van een restaurant in en om West-Terschelling

Restaurant video van Kushi-Tei

Recente meningen van restaurants in West-Terschelling

Caracol

Een oase in het verder (natuurlijk) nogal toeristische West Terschelling. Hoge kwaliteit, uitstekende kaart. Mooie presentatie van de gerechten en uitgekiende smaaksensatie. Zeer professionele bediening, vriendelijk, neemt de tijd voor een praatje. Een avondje uit dat ik iedereen kan aanbevelen.

Uitstekend 2012-05-14 door stuur2

De Dis

Een lunchroom met gezellige inrichting, waar je ieder moment van de dag terecht kan voor verse en biologische producten. Het broodje hamburger en het fenegriek broodje zijn grote aanraders. De pizzabodems zijn zelf gemaakt en dat is goed te proeven. Een tip: neem een broodje mee of een brownie voor op de boot.

Uitstekend 2012-05-13 door Proever900009

Amsterdamsch Koffijhuis

Geen week op Terschelling zonder bezoek aan het immer gezellige Amsterdamsch Koffijhuis. Met een bordje garnalenkroketjes vooraf, en een schelvisfilet met zeekraal, krieltjes en allerlei andere groenten als hoofdgerecht was het wat mij betreft ook een mooi maal dat je krijgt. Het toetje (stroopwafelijs met cheesecake) en de koffie vielen me wat tegen, maar bij elkaar: ruim voldoende. Tel daarbij...

Goed 2012-05-04 door Erich Schlemmer

De Dis

Lekkere broodjes. Ook om mee te nemen tijdens een fietstocht o.i.d. Keuzemogelijkheid wel erg groot. Moet zeggen dat ik het een tikkeltje aan de dure kant vond. 11 euro voor twee flesjes vruchtensap gaat mij wat ver.

Goed 2012-05-01 door Ruml

Hotel-cafe-restaurant NAP

Zonder twijfel uitstekend! Wij hadden de asperges. Heerlijk. De setting is redelijk, mag wel wat opgeknapt worden. Dag later hebben we er heerlijk gelunched. Ergo: Hollands eten voor een normale Hollandse prijs. Kom hier zeker terug.

Uitstekend 2012-05-01 door Ruml