Dit zeggen de gasten over restaurants in Weesp

Niki

Afgelopen Zaterdag ben ik met 2 vriendinnen bij Grieks restaurant Niki geweest, we hebben erg genoten!! leuke bediening en vooral lekker eten! We hebben als voorgerecht verschillende hapjes genomen en dit met elkaar gedeeld, dit was geen probleem. Als hoofdgerecht hadden we een schotel voor 3 personen besteld met verschillende gerechten (zowel vis als vlees), daarnaast was er nog een saladebar...

Uitstekend 2012-05-24 door ValerieM

Pizzeria Selene

Onlangs hier heerlijke pizza's gegeten met twee vriendinnen. Bediening was erg vriendelijk. We gingen als laatste weg maar werden helemaal niet weggekeken, fantastisch! Het decor kan een opfrisser krijgen maar dat is 'work in progress' aldus de vriendelijke eigenaar. Het houdt mij in ieder geval niet tegen weer eens langs te gaan. Smullen!

Goed 2012-05-13 door Aalhekszwamdraak

Niki

Gisteren gegeten bij het nieuwe restaurant Niki. Eerste indruk was goed. We werden bij de deur vriendelijk begroet. We kregen van het huis een ouzo als welkomsdrankje, erg lekker. Als voorgerecht namen we pikilia. Dit is een grote langwerpige schaal met 8 verschillende schaaltjes met hapjes. Het was erg lekker, vooral de courgette koekjes en de kalimare. Het leuke van...

Uitstekend 2012-05-12 door Carolies

Niki

Na begin april een prima stoofpot te hebben gegeten (zie eerdere recensie) opnieuw terug bij Niki. Het is 30 april - waarom genoegen nemen met een bittergarnituur als Niki een heerlijke tzatziki voor € 8,50 in de aanbieding heeft? Bij het opnemen van de bestelling gaf ik te kennen geen frieten bij dit gerecht te willen. Geen probleem. Eenmaal geserveerd bestond...

Slecht 2012-05-06 door wartenbergh

Meijers Culicafe

Wij komen hier een paar keer per jaar en het is elke keer weer genieten. Warm ontvangst en prettige sfeer. Uitstekende wijnadviezen bij de culinaire hoogstandjes.

Uitstekend 2012-05-02 door Rmoreira

Niki

Niki is het Griekse restaurant dat is voorgekomen uit Plaka, het restaurant dat na een politie-inval op last van de gemeente is gesloten. Spijtig, omdat een goede Griek een welkome aanvulling is op het wat behoudende horeca-aanbod in Weesp. De eigenaar heeft het afwachten op nieuwe vergunningen goed besteed: het restaurant s bijzonder fraai verbouwd. De stijlvolle inrichting, met een...

Redelijk 2012-05-01 door wartenbergh

Niki

Vandaag eten afgehaald. Ik had om 18:00 afgesproken het op te halen en het was netjes om 18:00 klaar. Het eten zelf was erg goed, heerlijke verse tzatziki het vlees was erg mals en goed klaar gemaakt. Al met al een aanrader om te halen, maar ik vermoed ook zeker om daar te eten.

Goed 2012-04-14 door robin9

Restaurant Uit & Meer

Op 2e paasdag met de familie geluncht. Het eten was prima, de bediening vriendelijk. Is misschien van buiten niet het mooiste gebouw, maar de locatie maakt een hoop goed. Ondanks het midere weer hebben we er door de verwarmers op de afgesloten veranda prima gezeten.

Goed 2012-04-13 door M-J

Spijslokaal Rubens

rubens, een leuke tent, bediening is zeer vriendelijk. vaak gegeten heerlijke carpaccio. lekkere spare-ribs, Goede prijs-kwaliteitverhouding. zekker een aanrader. ik kom vaker terug.

Uitstekend 2012-03-31 door Peterkeijzer

't Heertje

Een gezellig restaurant op een mooie locatie. De surf en turf en de kalfslever zijn absolute aanraders. We hebben hier nu 4x gegeten en genieten elke keer.

Uitstekend 2012-03-25 door eduard

Restaurant Uit & Meer

Al vaker hier geweest. Erg gezellig tentje. Laatste keer gelunched, was vrij druk maar toch bijtijds eten gekregen Eten is vers en wordt netjes opgediend. Heel mooi uitzicht, prima bediening. Kaart wordt om de 2 weken vernieuwd zodat je steeds wat anders kan kiezen

Goed 2012-03-25 door Sariet

IJssalon Nelis

Het eerste ijsje er al weer opzitten. Het is en blijft een aanrader! Erg veel smaken en de smaak cheesecake is een aanrader! Vriendelijke bediening, kortom we komen hier vaker terug

Uitstekend 2012-03-25 door Sariet

't Heertje

Eindelijk weer een toppertje in Weesp! We hebben er afgelopen vrijdag met onze afdeling gegeten en iedereen was erg enthousiast. De tournedos was heerlijk mals, ook de lamstournedos vielen bij de collega's in de smaak. De borden zijn mooi opgemaakt, porties ook groot genoeg. Wij komen zeker terug en zijn blij dat we Weesp niet meer uit hoeven voor een goed...

Uitstekend 2012-03-18 door angelique6

't Heertje

Nu een paar keer gegeten. Zowel lunch als diner. De bediening lijkt er nog een beetje in te moeten komen maar is erg vriendelijk. Het eten is simpel maar ok. In de salade wel erg veel groen en een saaie dressing. Vis was veel te zout. Jammer. De clubsandwich is echter een aanrader.

Redelijk 2012-03-15 door jos1

Niki

Op 1 maart met vrienden daar gegeten, het restaurant was pas per 6 februari open. Leuke inrichting, mooie bar, lekkere kaart en goede bediening. de eigenaar liep met een meisje (zijn dochter?) in de bediening, het was bere-druk die avond, maar bediening met een lach, niet lang hoeven wachten en erg lekker gegeten!

Goed 2012-03-07 door diaantje73

't Heertje

Leuk restaurant op een mooie plek. Wij kwamen rond acht uur aan op een rustige woensdagavond. We werden vrijwel meteen aangesproken en mochten zelf een leuk plekje uitkiezen. De bediening was vlot en vriendelijk. De uiensoep vooraf vonden wij aan de zoute kant, de kalfslever en varkenssaté waren prima. Goede porties ook, we hadden absoluut niet te kort. Wat ons...

Goed 2012-02-29 door nicolien2

Spijslokaal Rubens

Als je geen hoge verwachtingen hebt en even snel iets wilt eten is Rubens prima geschikt. De sate en spareribs zijn goed.

Redelijk 2012-02-29 door Proever41566

Rimini

Dit restaurant doet niet denken aan een Italiaan. Maar het eten is oké. Vispotje lekker en aubergine ook. Bediening snel een aardig. En niet duur. Dus gewoon om even snel tussendoor te eten, gewoon oké.

Redelijk 2012-02-16 door drakey

't Weesperplein

Nieuwe eigenaar, nieuwe bediening. De gerechten en de wijn zijn goed. De bediening is ook oké. Zelfs enige kennis van de wijnen. Gezellige sfeer in restaurant.

Goed 2012-02-16 door drakey

Pizzeria Selene

Ondanks de drukte en de vele reserveringen mochten we toch nog een pizza eten.Zo een lekkere pizza ( Selene ) hadden we nog nooit gehad.Speciaal uit Heerhugowaard , nogmaals bedankt!

Goed 2012-02-07 door aardappeltjes

Weesp

Weesp biedt 28 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Weesp? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Heertje, Niki en Pizzeria Selene.

refresh Top 10

Video van een restaurant in en om Weesp

Restaurant video van Ono