Argentijns (1)
Muiderberg (5)
Naarden (25)
Meer...8 niet getoond
Weesp
Weesp biedt 27 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Weesp? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Heertje, Pizzeria Selene en De Schalkse.
“De beste Japanners van Weesp”
- Rokkaa
Gratis - Glas Prosecco en bruschetta p.p. - geldig van vrijdag t/m zondag - Van de Kaart
WIJNQUIZ! - 5 gangen & 10 wijnen voor 69,- op 24 februari - raad en win een mega fles Barbera d'Asti 2009 (5L) - Magnolia
De heerlijke winterse woensdagen - elke woensdag 25% korting op de wijnkaart, de specialiteitenkaart en menu de luxe
Recente meningen van restaurants in Weesp
Pizzeria Selene
Ondanks de drukte en de vele reserveringen mochten we toch nog een pizza eten.Zo een lekkere pizza ( Selene ) hadden we nog nooit gehad.Speciaal uit Heerhugowaard , nogmaals bedankt!
Goed 2012-02-07 door aardappeltjes
De Schalkse
Culinair dieptepunt in mijn leven: De Schalkse. We bestellen een bittergarnituur. Er is geen bedieing op het terras. Het is schitterend weer en het hele terras zit vol met schaatser. Het bittergarnituur komt: 4 stukjes frikadel, twee bami ballen en 4 kip nuggets of zo iets. Een potje fritessaur en een potje Ketchup. 7,50 Euro! Ik vraag aan de mevrouw...
Slecht 2012-02-07 door HansWijn
't Heertje
Ik heb hier al een paar maal gegeten; vlak na de opening en ook op een later tijdstip. Mij is opgevallen dat het steeds beter wordt. Opmaak en kwaliteit van het gebodene is prima. Alles lekker vers en prima bereid. De kaart is niet heel uitgebreid, maar het voorgaande vind ik dan veel belangrijker. Zelfs de huiswijn is van prima...
Uitstekend 2012-02-06 door Pijl
Pondok Java
ik ben een liefhebber van indonesich eten en wekelijks wat gehaald......,heel smaakvol,ieder gerecht heeft eigen smaak ,heel uitgebereide keuze en goede snacks....... Echt heel origineel Indonesich. De enige en de beste in weesp.
Uitstekend 2012-02-05 door Dorizz
Pondok Java
Gisteren eten gehaald! Mijn man en ik, kenners van de indo-keuken ,kunnen niet anders zeggen dan dat het heeeeerlijk was. Verschillende gerechten uigeprobeerd (erg leuk) en alles smaakte zoals het hoort. Vooraf een soto-soep en daarna nasi met garnalen,boemboe bali,rendang en tahoe/tempeh en een smaakvolle gado-gado!! Ook wat hapjes meegenomen en ook deze waren zalig!! 1 minpuntje was de sateh-kambing(geit),deze...
Uitstekend 2012-02-03 door Lucardie