Arabisch (1)
Heeze (10)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Weert - Chinees
Sorteren op:
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Weert
Lunchroom Een Goed Idee
Het eten en drinken is er erg goed. Ik heb er de cheeseburger met gebakken ei gegeten en die was erg lekker. Echt een prima plek om te eten en te drinken! De bediening is snel en erg vriendelijk!
Uitstekend 2012-05-08 door Konijntje1903
Mykonos
Met een grote groep afgelopen zaterdag gegeten. We zaten in een nis. Gezellig restaurant, goede bediening en lekker eten. We hadden allemaal verschillende gerechten, maar toch ging het vrij snel. Zelfs nog drankje aangeboden gekregen van het huis na afloop en een ober die ons naar de kroeg bracht. Gastvrijheid Weert is Top!
Goed 2012-04-01 door Liannehatzmann
Flavours
Zijn met 6 personen gaan eten .We kozen voor het 4 gangen verrassingsmenu. Bij het voorgerecht kregen we een wat broodjes . Bij het tussengerecht vroegen we nog wat brood bij ,wat achteraf op de rekening werd aangerekend voor 4.00 euro. Ik vindt het een schande als je een bedrag van 438.00 euro moet betalen en er wordt 4.00...
Slecht 2012-04-01 door Rondetafel
Bretelli
Sommelier las letterlijk voor van het etiket... De maaltijden waren een overdaad van te veel verschillende smaken bij elkaar zonder een goede samenhang. Had van een sterren restaurant toch meer verwacht en de prijs-kwaliteit verhouding is helemaal zoek. Wij komen hier niet terug
Slecht 2012-03-26 door Danny-Brigitte
Sushi Tokio
Voor het bedrag van 15,50 kun je volop genieten(12.00u tot16.00u) van de aziatische hapjes heerlijk. Struisvogelbief, lamsrack, lamsate, gefrituurde gamba's,vele sushisoorten,heerlijke soep etc etc leuk je ziet de gerechtjes op de kaart via foto en fijn dat je word bediend door zeer vriendelijk personeel. Kortom genieten ja je mag 5 x 5 keuzes maken en een ijsje na.
Goed 2012-03-02 door Chanou