Bistro (1)
Hollands (1)
Internationaal (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Glanerbrug (1)
Goor (7)
Haaksbergen (23)
Meer...26 niet getoond.Weerselo
Weerselo biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Pannenkoeken / Poffertjes, Internationaal en Bistro.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Weerselo? De populaire restaurants in deze maand zijn De Stiftschuur, Bistro 'n Bels en Van Olffen.
“Lekkerste pizza van Weerselo”
- Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni
Recente meningen van restaurants in Weerselo
De Stiftschuur
Helaas bood dit restaurant niet de service en kwaliteit van eten waar we op hoopten. De eerste pannenkoek met spek was besteld.. Deze werd geserveerd en was in z'n geheel donkerbruin / zwart aangebrand, dus nadat we hiervan een melding hadden gemaakt, kregen we een nieuwe pannenkoek. Echter was deze even slecht, dus toen ben ik maar overgegaan op de...
Slecht 2011-10-09 door Enteroverijssel
De Stiftschuur
het eten is voldoende, maar bij afrekenen ga je de boot in. We hadden afspraken gemaakt over en arrangement, prijs schriftelijk door restaurant De Stiftschuur bevestigd. Maar bij afrekenen hanteren ze hun eigen regels, en gemaakte afspraken tellen niet. het lijkt erop dat ook in dit restaurant de tijd 100 jaar stil heeft gestaan.
Redelijk 2011-09-25 door klieverik
De Stiftschuur
Het restaurant is gelegen op een prachtige historische plek. Echter de tijd heeft ook stilgestaan in het restaurant. Dit niet qua bediening (deze was correct en vriendelijk) maar dit heeft te maken met de gerechten. De voorgerechten zijn eenzijdig (veel cocktails met garnalen) en de bereiding is anno 1970, veel saus en laffe smaak (geen verse garnalen en kip),en opgediend...
Slecht 2010-10-01 door Doggy