Bbq, Grill (1)
Wateringen (9)
Restaurants in Wateringen - Italiaans
Sorteren op:
Wateringen
Wateringen biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Eetcafé en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Wateringen? De populaire restaurants in deze maand zijn Proef Eten en Drinken, Verona en Da Matteo.
“Mooiste plekjes van Wateringen”
- 1. Da Matteo
- 7. scrumpy pub
- 8. Toko Sarin
- 9. Verona
- Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Wateringen
Athene Palace
we kwamen binnen en meteen viel me op dat de muziek te hard stond om sfeervol te zyn. ik ben in menig discotheek geweest waar die relatief zachter stond. toen de kaart kwam vroeg men binnen 10 min of we t al wisten. ik was nog bezig met mn voorgerecht terwyl mn hoofd eral stond. terwyl we nog met t...
Slecht 2012-05-05 door boon
De Bonte Haas
Gisteren de varkenshaassaté gegeten en die was zó anders dan anders. Het leek wel of de pindasaus uit een pot kwam. Het glom ook verdacht.
Matig 2012-04-28 door G en J
Da Matteo
Gisteren wezen eten bij Da matteo. Wat een leuke zaak, sfeervol en gezellig. Goede bediening, eten kwam op tijd en de pizza's van onze vrienden waren heerlijk. Wij hadden een heerlijk stuk vlees, super mals. Prijs en kwaliteit zeer goed. Wij komen terug.
Uitstekend 2012-04-10 door terras
Da Matteo
Gisteren hier gegeten met een groupon-voucher. Ze hebben een speciale groupon-kaart met daarop een gevarieerd aanbod, dus voldoende keuze. Het was erg druk in het restaurant, maar we hoefden niet lang te wachten op ons eten. Amuse en stokbroodjes van het huis, de prima kwaliteit van het eten en de übervriendelijke bediening,vond ik de pluspunten van dit restaurant. Een klein...
Goed 2012-03-18 door nelleke1
Verona
Zaterdag heerlijk gegeten. Mooi restaurant, akoestiek prettig. Pastagerechten waren erg lekker. Tiramisu heerlijk. Gastheer zeer attent en kon merken dat ie van zijn vak houdt. Wij wilden uitgebreid de tijd nemen voor de 3 gangen en dat pikte hij zo op.
Uitstekend 2012-02-27 door Luiten