Restaurants in Wateringen

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.5

Verona

Italiaans
Gantelplein 9

Wateringen

Wateringen biedt 9 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Frans en Egyptisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Wateringen? De populaire restaurants in deze maand zijn scrumpy pub, Proef Eten en Drinken en Da Matteo.

Video van een restaurant in en om Wateringen

Restaurant video van Soho

Recente meningen van restaurants in Wateringen

Verona

Twee weken geleden voor de tweede keer hier gegeten. Erg goed. Vriendelijke bediening en lekker gegeten. Duurde wel een beetje lang voordat we het hoofdgerecht kregen. Gezellig interieur met een heuse waterval. We hadden gekozen voor het verrassingsmenu en waren ca. 40 euro p.p. kwijt, maar dat was het wel waard.

Uitstekend 2012-02-03 door Sunshine01

Da Matteo

Gisteravond met ons gezin+ (8 personen) en grouponbonnen bij Da Matteo wezen eten. Het was heel druk dus we moesten even wachten, maar zelfs met de grouponbonnen kregen we alvast van de zaak een lekker gegratineerd stokbroodje en daarna stokbrood met kruidenboter en tapenade. Wel een speciale grouponkaart, maar wat hier op staat is allemaal goed en zeker niet...

Goed 2012-01-27 door damesmode

De Bonte Haas

Wij zijn met een stel vrienden (groep van 10) 7 januari gaan eten bij de Bote Haas. Een hartelijk welkom op ons verzoek een glas Prosecco erbij het dinner bestond uit 3 gangen en bevatte een keus aan gerechten die voor ons allemaal iets naar de zin had. Het uitserveren gebeurde efficient en in een rustige sfeer. We hoevden ons niet...

Uitstekend 2012-01-18 door ArievanderMeer

De Bonte Haas

Een poosje geleden zijn we er voor het eerst ook eens gaan lunchen. We hadden het 12-uurtje genomen en dat was heel goed en uitgebreid, echt een aanrader.

Goed 2012-01-16 door G en J

Oase Grillroom Restaurant

Zie reactie bij november 2009. Onze mening is (helaas) niet veranderd. Knoflooksaus maken kan men er echt niet en de patat smaakt nergens naar. Aan het toilet valt ook nog wel wat aan te doen.

Slecht 2012-01-16 door G en J