Dit zeggen de gasten over restaurants in Warnsveld
De Chinese Muur
We hebben hier lekker gegeten. We moesten wel erg lang wachten. De afhaal ging voor. Verder was de hoeveelheid eten net genoeg voor ons gezelschap.
Redelijk 2010-07-01 door bouwdoos
Het Brave Beertje
16 mei 2010: Een heel matige pannenkoek. Vriendelijke bediening. Een rommelig ingericht restaurant met een stoffige bar.Er is best iets van te maken, de plek is prachtig.
Matig 2010-06-02 door P. en M.
Het Brave Beertje
Pannenkoek goed, maar een beetje een verlopen zaak. Moet erg opgeknapt worden. Rij hier dagelijks langs, maar zie zelden gast. Hoop dat ze het restaurant opknappen. Zit op een gouden plek, dus maak er gebruik van. Personeel was goed en gezellig, maar de tent was een beetje treurig. Vind het jammer om dit te zeggen, maar kan niet anders
Matig 2010-03-07 door aljairo
Het Brave Beertje
Leuk pannenkoekenhuis waar je goed gevulde pannenkoeken kunt eten.Alle ingredienten zijn vers en voldoende aanwezig in de pannenkoek. Wij hebben vorige week het nieuwe pannenkoekgourmet geboekt,geweldig..je bakt zelf je eigen pannenkoek en vult het met je eigen ingredienten,het was erg gezellig en lekker.
Goed 2010-01-26 door jopie de popie
Wok Maxis
Mwa. Niet verkeerd, maar ook niet geweldig. Vlees en vis zijn prima, maar de bijgerechten (salades etc) vallen weer tegen. In het weekend wordt het overspoeld met grote families, en kleine kinderen die overal over de vloer kruipen.
Redelijk 2010-01-23 door bezoeker1909
De Chinese Muur
Een begrip in de regio en niet voor niets. In 15 jaar nog nooit slecht gegeten hier. Uitgebreide kaart, bijzonder vriendelijke service. Niet goedkoop, maar het is het wel waard.
Uitstekend 2010-01-23 door bezoeker1909
De Chinese Muur
Mooie inrichting. Goede bediening. Goede kwaliteit echter te hoge prijzen. Wij hadden voor 4 personen 2 Chinese en 2 Indische rijsttafels ad 25.80 euro pp besteld. Kleine porties, wij kregen 3 gerechten op een bord. Te duur voor het gebodene.
Goed 2009-11-07 door P. en M.
Wok Maxis
Geweldig goed en lekker. Vers. Prima. Prijs kwaliteit erg goed
Uitstekend 2009-08-09 door Ligtenbarg
Het Brave Beertje
Het Brave beertje werd door ons al snel omgedoopt in het Dappere Beertje: het was een beetje treurig en deed zo z'n best! Afgetrapte herrietent met zeer middelmatige pannenkoeken. Hier komen wij nooit meer terug.
Slecht 2008-11-18 door eerlijketen
De Chinese Muur
Laatst weer heerlijk gegeten. Erg goede chinees. Wel iets duurder, maar daar staat dan ook kwaliteit tegenover!
Uitstekend 2008-05-20 door jacco wang
Warnsveld
Warnsveld biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Aziatisch, Chinees en Pannenkoeken / Poffertjes.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Warnsveld? De populaire restaurants in deze maand zijn Wok Maxis, Het Brave Beertje en De Chinese Muur.
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli