Wapenveld

Wapenveld biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Wapenveld”

Video van een restaurant in en om Wapenveld

Restaurant video van Wolfslaar

Recente meningen van restaurants in Wapenveld

Pannenkoekenrestaurant 't Mussennest

Voorgerechten zijn erg lekker,pannenkoeken redelijk. Het restaurant heeft wel een opknapbeurt nodig!! Vriendelijk personeel!

Redelijk 2012-03-11 door gerdadirk

Pannenkoekenrestaurant 't Mussennest

Prima gegeten za. 3 maart 2012! Smakelijke, klassieke of juist heel originele combinaties met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Vlotte en vriendelijke bediening bovendien.

Goed 2012-03-04 door david5

Pannenkoekenrestaurant 't Mussennest

Op 3 maart 2012 hier gegeten met 11 personen, na een dag Maarten van Rossumpad wandelen. Snelle service - pannenkoeken stonden binnen 20 minuten na bestelling op tafel. Ze werden uitgeserveerd door maar liefst 3 jonge dames. Zowel de hartige als zoete varianten smaakten lekker. Ook t.a.v. de drankjes attente bediening. Lekkere nagerechten (sorbet / appelgebak). Interieur was niet bijzonder...

Goed 2012-03-03 door Gerard W

De Hekserie

Lekker gegeten, vooral vlees is veel. Het family tafereel begint leuk apart, hoofdgerecht is gewoon mixed grill. Bediening vriendelijk. De kinderhoek is voornamelijk gericht op kleine kinderen onze dochter van 6 vond het voor "baby's"

Goed 2011-10-18 door angelinak

Pannenkoekenrestaurant 't Mussennest

Redelijke kwaliteit, vriendelijke bediening, matige prijzen vergeleken bij ons meest bezochte pannenkoekenrestaurant.

Matig 2010-09-08 door tokje7