Algemeen (2)
Ewijk (3)
Meer...31 niet getoond.Restaurants in Wageningen - Pannenkoeken / Poffertjes
Sorteren op:
Wageningen
Wageningen biedt 33 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Vegetarisch.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Wageningen? De populaire restaurants in deze maand zijn EatCetera, O Mundo (Hotel De Wereld) en H'eerlijk.
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni
Recente meningen van restaurants in Wageningen
Alexandros de Griek
Van de week wezen eten vond het erg matig,alhouwel de man die de live muziek verzorgde erg z'n best deed was het toch erg sfeerloos,eten ook niet echt geweldig nee van ons hoeft het niet meer
Matig 2012-05-20 door woutercelia
EatCetera
Professionele communicatie, persoonlijke en aangename bediening met aandacht voor specifieke vragen van klant en zeer lekker eten. Sterke aanrader!
Uitstekend 2012-05-20 door herman_vandenbranden
H'eerlijk
H'eerlijk gegeten en gedronken. Rode huiswijn is prima. Asperges waren perfect, precies goed gegaard met heerlijk smakende ham. De grootte van de porties was prima. Ook de keuze in garnituur is leuk en lekker.
Uitstekend 2012-05-19 door jaap_anna
Alexandros de Griek
We hebben met ons vieren heerlijk gegeten, de bediening was uitstekend, en tijd om met je gezellig een praatje te maken we hebben zelfs de kok gesproken om de complimenten over te brengen. Alexandra overziet het hele gebeuren uitstekend.We komen graag terug gr Cato en Julia
Goed 2012-05-17 door kokkie179
DrinksandBites
We werden zeer vriendelijk ontvangen en bediend. We hadden twee keer medium tournedos besteld en ontvingen deze rauw! Voor een glas wijn 7,50 en voor een fles water moesten we 5,75 afrekenen! Dat vond ik erg aan de prijs!
Goed 2012-05-16 door mchagen