Restaurants in Waddinxveen - Bbq, Grill

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

8.3
€-,-

El Caballero

Zuidkade 3
Waddinxveen

Waddinxveen

Waddinxveen biedt 20 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Chinees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Waddinxveen? De populaire restaurants in deze maand zijn El Caballero, 't Baarsje - Dennis van der Werf en Paddle's.

Video van een restaurant in en om Waddinxveen

Restaurant video van Elit

Recente meningen van restaurants in Waddinxveen

Sika's Place

We lagen met onze boot een nachtje in Waddinxveen. Ons vaste eetadres was op maandag gesloten. Kwamen bij Sika's place. Resultaat: we hebben een nieuw vast eetadres. Gerechten (mix-grill) heerlijk en goed verzorgd.

Uitstekend 2012-05-22 door Kees Hordijk

Brasserie De Drie Meiden

Bediening was degelijk, helaas was het eten niet goed. Het restaurant is nu een Italiaans restaurant, maar de vraag is of dat de koerswijziging slim is. Beperkte keuze (uit Italiaanse recepten) zou er op wijzen dat het eten voornamelijk vers is, echter smaakte dit niet zo.

Matig 2012-05-11 door Handigeharrie

't Baarsje - Dennis van der Werf

Goed restaurant waarin je je echt een gast voelt.Eten is prima,mooie opmaak,goede smaken.Restaurant is leuk en knus ingericht en het personeel zorgt ervoor dat je een mooie en smaakvolle avond hebt voor een nette prijs.

Goed 2012-05-01 door MarcStruik

Paddle's

Gewoon een hele prettige zaak met geweldig eten.Hiervoor hoef je niet naar een sterrenrestaurant want daar doet ie zeker niet voor onder,behalve de prijs dan.Zeer aan te bevelen,eigenaren en personeel tonen passie voor het eten en interesse in de gasten.Dus een aanrader.

Uitstekend 2012-04-26 door MarcStruik

't Baarsje - Dennis van der Werf

Een juweeltje in de polder. Heerlijk eten, verrassende gerechten en een intiem sfeertje. Laat je verrassen door het keuzemenu en je bent een mooi avondje aan het genieten van bijzondere gerechten. Aanrader!

Uitstekend 2012-04-03 door Remco_1978