Algemeen (1)
Fusion (1)
Grieks (1)
Hollands (5)
Meer...5 niet getoondIn de buurt:
Alphen a/d Rijn (1)Alphen aan den Rijn (61)
Benthuizen (1)
Bergambacht (2)
Bergschenhoek (5)
Berkel en Rodenrijs (12)
Bleiswijk (7)
Bodegraven (19)
Boskoop (10)
Capelle aan den IJssel (36)
Den Haag (741)
Hoogmade (2)
Kinderdijk (1)
Meer...41 niet getoond
Waddinxveen
Waddinxveen biedt 19 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Waddinxveen? De populaire restaurants in deze maand zijn El Caballero, 't Baarsje - Dennis van der Werf en Bibelot.
“Beste bediening van Waddinxveen”
- 1. El Caballero
- 8. Easy Dinner
- 9. Thuis in Waddinxveen
- 10. Brasserie De Drie Meiden
- Sucre by Peter Scholte
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari - Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50. - Rokkaa
Korting - 15% korting op de gehele rekening - geldig van maandag t/m donderdag.
Recente meningen van restaurants in Waddinxveen
Bibelot
Typische locatie met krakende kiezelstenen naar de ingang. Binnen gezellig ingericht met goed zittende stoelen. vriendelijke ontvangst en evenzo vriendelijkg bediening. Een niet al te uitgebreide kaart maar wat er op staat vermeld smaakt uitstekend. PS januari 2012
Goed 2012-01-29 door Proever76664
Paddle's
wij gaan er altijd met plezier eten, voor ons is dit echt een avondje uit, geweldige bediening, en iedere keer worden we weer culinair verrast.. in de keuken staat de uitspraak: "goed is de vijand van beter" en die past helemaal bij het restaurant!
Uitstekend 2012-01-27 door nina28
El Caballero
Voor het eerst hier gegeten. Goede carpaccio, prima malse steak en een heerlijk stukje zalm. Vriendelijke bediening. Een kleine aantekening bij de chocolade fondue, liever aardbeien of stukjes ananas in plaats van stukjes te harde peer. We hebben een leuke avond gehad en komen zeker terug. Marian Weening
Goed 2012-01-22 door marian-weening
De Unie
Op een woensdag medio januari heb ik daat met kennis uitstekns gegeten. Tot enkele jaren terug had het een verouderd imago en niet meer van deze tijd. Wat is dit restaurant/hotel goed onder handen genomen. Je ziet dat er een professional zich druk over het interieur heeft gemaakt. Je kunt best zeggen > een geweldige frisse metamorfose, waarbij de vertrouwde huiskamer...
Goed 2012-01-21 door Jan 3177
't Baarsje - Dennis van der Werf
23 dec 2011. Met 4 mensen hebben we genoten van het kerstdiner 2011. De vele gerechtjes waren qua formaat, smaak en beleving uitstekend. De prijs-kwaliteit verhouding was een beetje scheef. Veels te goed voor veels te weinig geld, maar das natuurlijk nooit erg:). Bediening werd deels gedaan door de chef zelf, wat toch altijd een mooie plus is. Want wie weet...
Uitstekend 2011-12-27 door Wouter1981