Restaurants in Waalwijk

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Waalwijk. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Waalwijk. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Waalwijk

Waalwijk biedt 34 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Chinees en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Waalwijk? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Slot, De Luwte en Dijk 12.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Waalwijk!”

1. 1. Dijk 12
  2. 2. Restaurant en Café Bagatelle Hugo
  3. 3. Intermezzo
  4. 4. De Pauw
  5. 5. De Luwte
  6. 6. Eetcafe Kandinsky

Video van een restaurant in en om Waalwijk

Restaurant video van Phonsawan

Recente meningen van restaurants in Waalwijk

't Bourgondisch Hof

een mooie gelegenheid voor je feest, receptie. Eten is goed, wij hadden daar een uitgebreide lunch ivm bruiloft van vrienden.

Goed 2012-05-19 door theo5

't Slot

Vandaag een heerlijke terrasdag dus voor een lunch naar t slot gegaan. Eten is prima, goede prijs-kwaliteit. We waren minder te spreken over de bediening. Zij zijn vriendelijk, maar letten niet op. Wij hebben meermaals zelf moeten roepen dat we nog wat wilden drinken. Er is niemand die oplet of er lege glazen op tafel staan of even komt vragen...

Slecht 2012-05-17 door lhvw

Ristorante Isolani

Al een aantal keer bij Isolani wezen eten en nooit teleurgesteld. Mooie inrichting en geode kwaliteit van het eten. Aanrader voorgerecht: anitpasti, van alles een beetje.. erg lekker en veel! De pasta's zijn ook ruim voldoende en goed op smaak. Soms engelstalige bediening (omdat wij niet voldoende italiaans spreken), maar altijd vriendelijk.

Uitstekend 2012-05-14 door Proever64965

Imroz

Het eten was extreem lekker, bijna orgastisch!!! We aten een 4-gangen menu en elke gang was echt smullen! Daarnaast vond ik ook de kok en de bediening erg vriendelijk!

Uitstekend 2012-05-09 door kakker

Tapas Me Gusta

Verrast dat er op een woensdag op een plek niet in het centrum zo veel gasten waren. En toch ging het er gemoedelijk aan toe en had men heeft veel aandacht voor zijn gasten. We hebben ons in drie rondes laten verrassen. En op 1 uitglijder met de makreel na, was alles van goed tot uitstekend.

Goed 2012-05-05 door Paul vH