Biologisch (1)
Duivendrecht (3)
Eemnes (4)
Groenekan (3)
Meer...32 niet getoond.Vreeland
Vreeland biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Vis.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Vreeland? De populaire restaurants in deze maand zijn De Nederlanden, Lokaal Zuid en Pannenkoekenrestaurant Noord-Brabant.
“Nieuwste aanwinsten in Vreeland”
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Vreeland
Lokaal Zuid
Heerlijk restaurant. Goede kaart met verrassende gerechten. Sinds kort ook heerlijke daghap te krijgen aan de bar! Echt een aanwinst voor het dorp!
Uitstekend 2012-05-01 door Cco
De Nederlanden
Zeer gastvrij en vriendelijke ontvangst, top-amuses bij het apéritif, origineel, verrassend en intens van smaak. De keuze viel op twee verschillende menu's, beiden tot in perfectie gepresenteerd. Prachtige combinatie in het voorgerecht, kalfsmuis en wang, het nagerecht, soufflé pandanblad rijst kokos citroen en yuzu ijs, een zoet hoogtepunt. De Michelin-ster absoluut verdiend, misschien en route voor een tweede ster ?...
Uitstekend 2012-05-01 door gourmetprovence
Lokaal Zuid
Helaas werd het eten (dat best goed was) nogal overschaduwd door allerlei slordigheden: er was geen plek voor ons ondanks dat we hadden gereserveerd waardoor we meer dan een half uur moesten wachten (zonder dat ons iets te drinken werd aangeboden). Van de kleine kaart was veel op, zonder dat dit van te voren werd vermeld. De zalm was veel...
Matig 2012-04-07 door louise67
De Nederlanden
Het is een feest om verwend te worden bij De Nederlanden. Met heel veel toeweiding en vakmanschap bereid was alles wat op onze tafel kwam werkelijk een feestje! Geweldig vriendelijke en terzakedeskundige bediening, en de wijnen werden haast nog lekkerder door de vakkundige omschrijving ervan. Een absolute aanrader! en een geweldig mooie stek!
Uitstekend 2012-04-02 door DGrave
De Nederlanden
Ontzettend lekker en gezelllig gegeten! Echt een top zaak. Goed en vrolijk personeel, heerlijke gerechten. Echt genieten.
Uitstekend 2012-04-02 door niks