Argentijns (1)
Katwijk aan Zee (2)
Leiden (180)
Leiderdorp (14)
Leidschendam (32)
Millingen aan de Rijn (3)
Nootdorp (13)
Wassenaar (42)
Meer...2 niet getoond.Restaurants in Voorschoten - Bistro
Sorteren op:
Voorschoten
Voorschoten biedt 18 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Voorschoten? De populaire restaurants in deze maand zijn La Donnafugata, 'T Eiland van Ome Nick en Upstairs.
“Beste bediening van Voorschoten”
- 1. La Donnafugata
- 8. Mas O Menos
- 9. Het Wapen van Voorschoten
- 10. Fratelli
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Voorschoten
'T Eiland van Ome Nick
Ik was gisteren weer bij Ome Nick voor een kop koffie, dat is altijd goed. Maar inderdaad is het een wisselend gebeuren. De ene keer zit je achter op het terras over de weilanden uit te kijken met een heerlijk broodje en is de bediening super vriendelijk, de andere keer is dat terras dicht en zit je óf in een...
Redelijk 2012-05-26 door Chrissie
De Mazzel
Service is ronduit slecht. Drinken bestellen en nooit meer krijgen. Mayonaise vragen, en niet krijgen.. Misschien moeten ze kwalitatief personeel aannemen en geen goedkope krachten. Daarnaast niet erg hygiënisch als de kinderen van de eigenaar eerst buitenspelen en dan in de keuken 'helpen'. Eten is heerlijk, maar een avondje ergeren is het niet waard!
Slecht 2012-05-17 door Maria2012
'T Eiland van Ome Nick
De lunchkaart is goed. Niet goedkoop, maar het uitzicht op de velden en de kinderboerderij maakt een hoop goed. Op een zonnige dag moet je wel geduld hebben tot je bestelling kan doorgeven en je je eten krijgt. Maar op de kwaliteit is niets aan te merken.
Goed 2012-05-16 door Proever67613
Fratelli
ECHTE Italiaanse pizza's schijnen bijna niet meer te bestaan, na het eten van mijn afhaal pizza had ik het idee dat ik deze bij een shoarmatent had afgehaald. Ik had pizza inferno..i.p.v. verse pepers ging er een soort sausje over die je waarschijnlijk ook in een shoarmatent vindt..althans, zo smaakte het. Ik heb de hele avond last van het zuur...
Slecht 2012-05-07 door katindezak
Upstairs
Super goed restaurant met perfecte keuken en bediening brigade. Ze houden rekening met alles wat je maar aangeeft en de sfeer is heel gezellig. Ook is het brood en de boter heel erg lekker. Patat is absoluut niet nodig om de maag te vullen. Het is echt een ambitieus restaurant die alle verwachtingen waar maakt.
Uitstekend 2012-05-06 door Lianne87