Argentijns (1)
Frans (5)
Grieks (1)
Hollands (1)
Meer...7 niet getoondIn de buurt:
Benthuizen (1)Den Haag (741)
Hazerswoude-Dorp (5)
Katwijk (27)
Katwijk aan Zee (2)
Leiden (184)
Leiderdorp (14)
Leidschendam (31)
Millingen aan de Rijn (3)
Nootdorp (13)
Warmond (7)
Wassenaar (41)
Meer...2 niet getoond
Voorschoten
Voorschoten biedt 18 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Voorschoten? De populaire restaurants in deze maand zijn La Donnafugata, Upstairs en Floris V.
“Verrassend lekker in Voorschoten!”
- 1. Floris V
- 2. Zorba
- 3. La Donnafugata
- 4. Allemansgeest
- 5. Upstairs
- 6. De Knip
- De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - Vis & Ko
5 gangen Truffellunch met wijnen van Pio Cesare m.m.v. truffelkoning Fred de Leeuw voor €117,- op zondag 19 februari - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag.
Recente meningen van restaurants in Voorschoten
Allemansgeest
Kort geleden hier gegeten. Ik at met mijn partner een cote de boeuf, deze was grijs en de saus had een sterke kruidnagelsmaak, die elke andere smaak overheerste. Gastheer cq. gastvrouwschap liet ook te wensen over. Men etaleerde een duidelijke des-interesse. Kortom een teleurstellende ervaring.
Slecht 2012-02-06 door dvveelen
La Donnafugata
Grandioos eten en een goede bediening met voortreffelijke wijn, een aanrader voor ECHT Italiaans eten. Een restaurant om regelmatig terug te komen. Zeker een aanrader. Ga zo door mensen !!! Bedankt voor de gezellige avond om mijn vijfenvijftigste.
Uitstekend 2012-01-29 door aetech
Mas O Menos
Afgelopen zondag met 5 volwassenen en 2 kleine kinderen bij Mas-O-Menos gegeten. De ontvangst door het personeel is vriendelijk. De jassen werden netjes aangenomen en we werden naar een tafel geleid vlak bij de keuken. De bediening is prima in orde. Het eten was erg lekker. Zelf had ik een carpaccio van gerookte zalm vooraf en als hoofdgerecht Bife al...
Goed 2012-01-23 door pjvanputten
Upstairs
Inmiddels meerdere malen geweest, nu dus afgelopen zondag 15 januari. Reservering en tafel prima geregeld, we konden zelfs kiezen voor welke (ronde) tafel. Zeer vriendelijk, behulpzaam, dienstvaardig en kundig personeel. Keurig gekleed ook. Verrassend ditmaal waren, buiten het 3-gangen menu, de diverse tussengerechtjes en ook een cocktailachtig iets (excusez) - waren allemaal erg lekker en maakt de beleving zeer compleet. Van de 4 gasten...
Goed 2012-01-16 door Tobeornottobe
Upstairs
een hele ervaring, je bent wel een hoop geld kwijt maar voor ons was het een hele ervaring. goede bediening en heerlijk eten dus waar voor je gels
Uitstekend 2012-01-15 door keano10