Internationaal (4)
Leiden (184)
Leiderdorp (14)
Lisse (27)
Lisserbroek (3)
Millingen aan de Rijn (3)
Nieuw Vennep (12)
Noordwijk (71)
Noordwijkerhout (13)
Meer...12 niet getoond
Voorhout
Voorhout biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal
Zoek je een veel bekeken restaurant in Voorhout? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Alternatief, Massada en Hotel Restaurant Boerhaave.
“Beste bediening van Voorhout”
- 1. Hotel Restaurant Boerhaave
- 2. Side
- 3. Massada
- 4. Het Alternatief
- En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen - Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn
Recente meningen van restaurants in Voorhout
Massada
Afgelopen zaterdag hier met een groep van 10 gegeten. Veel restaurants zijn niet goed in staat om groepen goed te bedienen. Massada kan dat wel (het restaurant zat vol, waarvan nog een groep van ca. 20). De gekozen salade met geitenkaas was erg goed; lekker veel vulling, goede dressing. De tournedos die ik daarna at, was heerlijk mals (hoewel ie...
Goed 2009-07-06 door NB
Massada
Alleen maar lof! We komen er regelmatig en zijn nog nooit teleurgesteld (alhoewel we best wel kritisch zijn). Voor elk wat wils, je kunt altijd terecht!
Uitstekend 2009-03-14 door Ineke
Massada
Helemaal eens met het andere commentaar. Ik heb er in het verleden veel lekkerder gegegeten. Dit keer viel het erg tegen, zowel het eten als de bediening. De soep was te zout, de parelhoenfilet was geen filet. Alleen het toetje (dat ik zelf niet had) zag er goed uit. De bediening was over het algemeen erg onvriendelijk en slecht, we...
Slecht 2008-12-03 door Proever83963