Vogelenzang

Vogelenzang biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Pannenkoeken / Poffertjes, Koffiebar en Vegetarisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Vogelenzang? De populaire restaurants in deze maand zijn La Tulipe Noire, Pannekoekenhuis 't Panneland en brasserie Vogelenzang.

refresh Top 10

“Verrassend lekker in Vogelenzang!”

1. 1. De Wachtkamer 3de klasse
  2. 2. La Tulipe Noire

Video van een restaurant in en om Vogelenzang

Restaurant video van Ono

Recente meningen van restaurants in Vogelenzang

Pannekoekenhuis 't Panneland

Het is goed toeven in dit pannenkoekenhuis, gezellig, leuk decor, mooie omgeving en i.h.a. vriendelijke vlotte bediening. Als restaurant schiet het wat tekort, zowel de qua keuze op de kaart en kwalitatief. Vandaar deze kwalificatie redelijk. Toch komen we er graag, en de kinderen vinden de pannenkoeken heerlijk.

Redelijk 2012-01-20 door Jelem

La Tulipe Noire

Wat een verborgen parel! Net buiten het eetgeweld van Haarlem, hebben de mensen van la tulipe noire iets neergezet wat heel bijzonder is. Alles is vers en op elkaar afgestemd. In een kleine, huiselijke sfeer werden we helemaal verwend. Hier gaan we vaker naar toe!

Uitstekend 2012-01-14 door MichielenEsther

La Tulipe Noire

Heerlijk gegeten. We hebben voor het 4 gangen verrassings menu. Iets dat ik normaal nooit zou doen. Maar chef Klaas heeft ons heerlijk verrast. Het was voortreffelijk, en precies genoeg ook. Als ik er nu aan terug denk, dan loopt het water alweer in de mond. Haha. Bediening was ook super. Maitre Alexandra heeft de perfecte wijnen uitgekozen bij het...

Uitstekend 2011-08-31 door melanie1234

De Wachtkamer 3de klasse

Laatst hier gegeten op vrijdags met mijn zus en vind het absoluut geweldig hier! Had er nog niet van gehoord maar door een leuke kadobon voor mijn verjaardag hier gekomen en blij toe! Zoals al eerder gemeld heerlijke broodjes, alles huisgemaakt, heerlijke geuren van appeltaart en scones die in de oven zitten en eindelijk eens gezellige enthousiaste en geinteresseerde bediening!...

Uitstekend 2011-08-18 door Gezellige-eter

Uitspanning De Oase

Heerlijke pannenkoek gegeten! Niks krap en donker maar een leuke entourage! Vriendelijke bediening. Prachtige ligging bij de Waterleidingduinen.

Goed 2011-08-07 door Dagmar-