Vlodrop

Vlodrop biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Vlodrop? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant de (Boshotel Vlodrop) Meinweg, IJssalon Ti-Amo en Restaurant De Hoeskamer.

Video van een restaurant in en om Vlodrop

Restaurant video van Sumo

Recente meningen van restaurants in Vlodrop

Restaurant De Hoeskamer

passie wat je niet meer veel ziet in de horeca...... een mooi kaart.....een mooi interieur...net een huiskamer...in limburg heet dat hoeskamer ...

Uitstekend 2012-02-26 door bramje

Restaurant de (Boshotel Vlodrop) Meinweg

Lekker gegeten, mooi en gezellig restaurant. Bediening is zeer gastvrij en geeft je een uitzonderlijk welkom gevoel. Kortom, perfecte combinatie van spijs/drank en gastheerschap!

Goed 2011-01-20 door H.Huisman

IJssalon Ti-Amo

Het ijs is erg lekker. De aardbeiensaus van de coupes is nog lekkerder. De slagroom niet want dit is duitse en dus zonder suiker. Het is wel jammer dat de mensen alleen duits praten en niet altijd even vriendlijk zijn.

Goed 2010-07-02 door MamBo2007

De Lindeboom

Je kunt hier prima terecht voor prettige prijs en aardig eten. De sfeer is prettig. Ze mogen zich wel noch beter presenteren, er zit meer in dat er nu uit komt.

Redelijk 2009-12-30 door Borren

Restaurant de (Boshotel Vlodrop) Meinweg

eind december 2008 gelogeerd en gegeten in het Boshotel Vlodrop. Het voorgerecht was meer sla dan forel (wat ik besteld had), er zaten ook nog graatjes in. Daarna een eendenborst met een saus die niet op de kaart stond. Ik had me verheugd op de armagnac en rozijnen saus maar kreeg een soort goulash saus. Van het garnituur werd ik...

Slecht 2009-01-01 door hennie