Brasserie (1)
Herkenbosch (4)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Vlodrop
Sorteren op:
Vlodrop
Vlodrop biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Vlodrop? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant de (Boshotel Vlodrop) Meinweg, IJssalon Ti-Amo en Restaurant De Hoeskamer.
“Mooiste plekjes van Vlodrop”
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Vlodrop
Restaurant De Hoeskamer
passie wat je niet meer veel ziet in de horeca...... een mooi kaart.....een mooi interieur...net een huiskamer...in limburg heet dat hoeskamer ...
Uitstekend 2012-02-26 door bramje
Restaurant de (Boshotel Vlodrop) Meinweg
Lekker gegeten, mooi en gezellig restaurant. Bediening is zeer gastvrij en geeft je een uitzonderlijk welkom gevoel. Kortom, perfecte combinatie van spijs/drank en gastheerschap!
Goed 2011-01-20 door H.Huisman
IJssalon Ti-Amo
Het ijs is erg lekker. De aardbeiensaus van de coupes is nog lekkerder. De slagroom niet want dit is duitse en dus zonder suiker. Het is wel jammer dat de mensen alleen duits praten en niet altijd even vriendlijk zijn.
Goed 2010-07-02 door MamBo2007
De Lindeboom
Je kunt hier prima terecht voor prettige prijs en aardig eten. De sfeer is prettig. Ze mogen zich wel noch beter presenteren, er zit meer in dat er nu uit komt.
Redelijk 2009-12-30 door Borren
Restaurant de (Boshotel Vlodrop) Meinweg
eind december 2008 gelogeerd en gegeten in het Boshotel Vlodrop. Het voorgerecht was meer sla dan forel (wat ik besteld had), er zaten ook nog graatjes in. Daarna een eendenborst met een saus die niet op de kaart stond. Ik had me verheugd op de armagnac en rozijnen saus maar kreeg een soort goulash saus. Van het garnituur werd ik...
Slecht 2009-01-01 door hennie