Vlieland

Vlieland biedt 21 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Vlieland? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Armhuis, De Herbergh van Flielant en Zuiver.

Video van een restaurant in en om Vlieland

Restaurant video van Del Mondo

Recente meningen van restaurants in Vlieland

Plezant Lekker Eten

Erg lekker gegeten! Gezellig ingerichte zaak, vlotte en spontane bediening. Zelfs op een rustige winteravond was de zaak leuk gevuld. Echt een aanrader!

Uitstekend 2012-01-24 door lekkerbek79

Zuiver

Heerlijk gegeten in sfeervol aangekleed restaurant. Mooi opgemaakte borden. Voorkomende, vriendelijke gastheer. Ook naar zijn zeggen te veel kinderen toegelaten, waardoor het onrustig en lawaaierig was. Concept met twee keuzemogelijkheden, vis of vlees, en aantal gangen; rest verrassing. Relatief lang wachten tussen gangen en om af te rekenen. Drankjes werden vergeten. Prijs zeer acceptabel.

Goed 2012-01-07 door Proever17003

WestCord Strandhotel Seeduyn

Typische hotelketen keuken. Een opwarmkeuken, maar geen creatie keuken. In de diverse restaurants (brasserie en à la carte) is de kaart ongeïnspireerd en al tijden dezelfde. In de kerstperiode is er op kerstavond een buffet (van der Valk min) en op Eerste Kerstdag een menu (hertenbiefstuk als hoofdgerecht). De biefstuk was om te huilen. Opgewarmd in de magnetron. Het personeel is...

Slecht 2011-12-26 door emilio

Visrestaurant De Wadden

Wat een geweldig goed restaurant! Vooral voor veganisten een prima gastvrij restaurant. Ouderwetse goede service. Prijs kwaliteit prima verhouding. Een aanrader !

Uitstekend 2011-12-25 door Puck1963

WestCord Strandhotel Seeduyn

We waren er 4 nachten na een eerdere slechte ervaring in hotel en restaurant. De brasserie kent een veel te kleine kaart met veel te hoge pijzen voor het gebodene. De laatste avond reserveerden we een tafel in het A LA CARTE restaurant. Ons werd een 4 gangen menu voorgesteld. Tafelgenote lustte 3 gangen niet en we vroegen de kaart....

Slecht 2011-12-19 door carelse