Bistro (1)
Hollands (1)
Internationaal (6)
Italiaans (1)
Meer...3 niet getoondIn de buurt:
Breukelen (15)De Meern (6)
Haarzuilens (2)
Utrecht (429)
Vleuten (12)
Woerden (28)
Vleuten
Vleuten biedt 12 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Mediterraan en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Vleuten? De populaire restaurants in deze maand zijn Oniro, Restaurant Olive en Anafora Parkrestaurant.
“De lekkerste Thaise restaurants van Vleuten”
- Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag. - Magnolia
De heerlijke winterse woensdagen - elke woensdag 25% korting op de wijnkaart, de specialiteitenkaart en menu de luxe
Recente meningen van restaurants in Vleuten
Oniro
Gisteravond heerlijk gegeten, zaak was erg druk, alle tafels waren bezet en er stonden ook mensen aan de bar te wachten, maar het was in een woord GEWELDIG beste griekse Restaurant wat mij betreft. Vriendelijke ontvangst, aardige en goede bediening, en de gerechten zijn net even anders dan bij de doorsnee Griek. Pluspunt: de saladebar waar je zelf je porties...
Uitstekend 2012-01-29 door marjoleinproefer
Oniro
Probeer niet, herhaal NIET vegetarisch te eten bij Oniro. Wij hadden de aubergine met courgette en tomaat, en die ging terug naar de keuken omdat de aubergine niet gaar was. Ze maakten een nieuwe... weer niet gaar, dus weer terug naar de keuken. Het - overigens wel heel vriendelijke - personeel kwam niet verder dan: "Het moet 9 minuten in...
Slecht 2012-01-27 door delekkerbekken
Restaurant Olive
Vorige week zijn we met een gezelschap van zes personen bij Restaurant Olive gaan eten.In een woord geweldig.Was er een tijdje geleden geweest om te lunchen,ook heerlijk.Er worden naast het standaardmenu ook extra gerechten aangeboden,die we ook geprobeerd hebben.Goede prijs/kwaliteit verhouding,goede sfeer.Zeker een aanrader!!
Uitstekend 2012-01-25 door Aardappeltje
De Brouwerij, eten enzo
Knus en overheerlijke gerechten.
Goed 2012-01-24 door sabrina2
Brasserie Vleuterweide
Vanmiddag heerlijk geluncht en afgesloten met een heerlijk kopje (beste thee) Betjeman en Barton thee. Aanrader, en op dat mooie terras verheug ik mij nu alvast.
Goed 2012-01-23 door fred2