Frans (2)
Hoofddorp (56)
Lijnden (1)
Nieuw Vennep (12)
Meer...15 niet getoond.Vijfhuizen
Vijfhuizen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Vijfhuizen? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant 't Fort, NeXt en Koperen Hemel.
“De lekkerste Thaise restaurants van Vijfhuizen”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Vijfhuizen
Onlangs gedineerd bij NeXt met het hele gezin en het was heel erg goed. De bediening was vriendelijk en heel klantgericht, zo kon onze jongste (5) volledig aan haar wensen/smaak aangepaste porties krijgen. Het eten was ook dik voor elkaar, NeXt heeft een prima chef in huis. Al met al een aanrader!
Uitstekend 2012-03-06 door FamilieJdJ
neXt verdient om elke dag vol te zitten! Wat een toptent! Prachtige locatie met dito keuken. Wij waren met een gezelschap van 4 en hebben gekozen voor a la carte ipv menu. Wat voorgerecht betreft zou eigenlijk alleen de proeverij van voorgerechten op de kaart mogen staan. Oog- en tongstrelend! Als tussengerecht kozen we allen voor de coquille met serranoham...
Uitstekend 2012-02-13 door Likefood
Restaurant 't Fort
Heerlijk gegeten met een groep van 13 man voor een collegial afscheid. Gerechten waren zeer lekker en smaakvol opgediend. Ook met vegetarische wensen was uitstekend rekening gehouden. Bediening netjes en snel. Mooie, bijzondere locatie. Ik ga er zeker eens terug!
Uitstekend 2012-01-22 door Miezzzie
prachtig ruim restaurant heerlijk 3 gangenmenu met een zeer verrassend nagerecht komen hier zeker terug een absolute aanrader!
Uitstekend 2012-01-15 door familiepl
Top eten, gastvrije maitre, heerlijke wijnen, prachtige inrichting....op naar een ster??? Kom zeker snel terug!!
Uitstekend 2011-12-01 door familie2011