Bistro (1)
Europees (1)
Frans (3)
Hollands (3)
Internationaal (4)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (1)
Vegetarisch (1)
In de buurt:
't Harde (4)'t Loo-Oldebroek (1)
Apeldoorn (125)
Harderwijk (54)
Harskamp (4)
Meer...34 niet getoond
Vierhouten
Vierhouten biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Vierhouten? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Klavertje Vier, Herberg Tante Sjaan en The Novice.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Infini
- 9. Hof van Herstal
- 10. Restaurant Vanille
- Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50
Recente meningen van restaurants in Vierhouten
Restaurant Klavertje Vier
Tweede kerstdag samen gedineerd in een sfeervolle ambiance onder muzikale begeleiding van een pianist. Het eten was subliem ,smakelijke amuses tussen de voorgerchten en het hoofdgerecht. Bij dit alles een mooi wijn arrangement, de koffie met bonbons was een mooie afsluiting. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Tina de Bock
Uitstekend 2011-12-27 door tinadebock
De Vossenberg
Heerlijk wildmenu gegeten, attente en vriendelijke bediening, veel lekkere bijgerechten, gewoon prima!
Goed 2011-11-21 door Janneke K-R
De Mallejan ( Fletcher Hotel )
Hier een High Tea arrangement gereserveerd. Kwam niet geheel overeen zoals stond vermeld in de reservering en de hoeveelheid viel daarom ook wat tegen. Smaakte verder wel goed. Bediening was vriendelijk maar soms wel overdreven vriendelijk.
Redelijk 2011-11-11 door Timothy75
Herberg Tante Sjaan
Na een lange leuke dag wandelen belanden wij bij Tante Sjaan in Vierhouten. Met een leuke verassende kaart hebben wij daar heerlijk gegeten. Het personeel was erg leuk en zorgvuldig en het eten was echt lekker. Een echte aanrader voor iedereen die in de buurt van Vierhouten is.
Uitstekend 2011-11-08 door fam_tuijnder
De Mallejan ( Fletcher Hotel )
Eten wordt goed en mooi gepresenteerd, smaak is ook in orde. Echter veel was niet echt warm en abosluut niet voldoende. Dit obv van twee verschillende dineren aldaar
Redelijk 2011-11-06 door RobertJA