Restaurants in Vianen

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

9.0
€36,-
Gratis en direct bevestigd!

Korte Kerkstraat 27

Zee

Italiaans
Voorstraat 35

Vianen

Vianen biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Chinees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Vianen? De populaire restaurants in deze maand zijn Brazz, De Graaf van Brederode en Van der Valk.

Video van een restaurant in en om Vianen

Restaurant video van Slangevegt

Recente meningen van restaurants in Vianen

De Vrijstad

De Vrijstad blijkt een goed en gezellig familierestaurant. Je merkt aan alles dat de broers het naar hun zin hebben om er iets fantastisch van te maken. Met een groep van 9 personen gegeten en iedereen vond het uitstekend. Houden zo!

Uitstekend 2012-01-28 door Creacop

Brazz

Het restaurant staat hoog op de ranglijsten, dus waren de verwachtingen wellicht iets te hoog. Prima eten, maar de locatie, ambiance en bediening waren onpersoonlijk.

Redelijk 2012-01-28 door Creacop

Brazz

Echt een topper!!! We zijn verwend met 4 zalige amuses, zomaar van het huis! Voorgerecht was zeer verfijnd van smaak, mooi gepresenteerd, hoofdgerecht beviel ons wat minder maar werd goedgemaakt door een dessert van de zaak. We zijn enorm verwend en vonden het gastheerschap voortreffelijk. Kortom een toprestaurant met fantastisch eten van hoog niveau!

Uitstekend 2012-01-20 door karinsteenbrink

Brazz

het eten was weer geweldig! De bediening is behoorlijk vooruit gegaan. de witte wijn van de betuwe is een echte aanrader.

Uitstekend 2012-01-13 door bierhuizen

Brazz

We hebben op advies van vrienden gegeten bij Brazz. Het voorgerecht was prima en het hoofdgerecht was uitstekend, mooie verse producten en prachtig opgemaakt. De uitbater was enthousiast en vertelde vol lof over de gebruikte producten. We hebben een prima avond gehad. Een aanrader.

Uitstekend 2012-01-04 door Santoni_47