Aziatisch (1)
Broekhuizenvorst (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Venray
Sorteren op:
Venray
Venray biedt 23 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Venray? De populaire restaurants in deze maand zijn De Eetkamer, Brasserie de Zwaan en De Rooijerie.
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december
Recente meningen van restaurants in Venray
Peking
Met een groep van 7 personen verschillende gerechten gehad en allen waren goed tot zeer goed . Mooi restaurant en gezellige en goede bediening
Goed 2012-04-30 door marjakees
Brasserie de Zwaan
Meer dan overheerlijk gegeten gisteren bij De Zwaan. We hebben ons laten verrassen met het 4-gangen verrassingsmenu. De creativiteit van de kok spatte er vanaf! Iedere gang was weer een heuse smaaksensatie. Alles vers, alles zelf gemaakt: we hebben echt heerlijk gegeten! De bediening was keurig, met verstand van zaken. De prijs-kwaliteitverhouding was dan ook prima! Aanrader!!
Uitstekend 2012-03-24 door Nieke1
Ristorante Botticelli
Zeer vriendelijke bediening ,heerlijke wijnen op de kaart. Gastvrij, lekker ggeten.
Goed 2012-02-03 door simone61
Corfu
typische echt Griekse keuken, goed verzorgd eten en een vriendelijke bediening.
Goed 2011-10-20 door Hanni
De Rooijerie
Dineren bij de Rooijerie is weinig verrassend maar altijd goed. De gerechten zijn aan de prijs, maar door de constante kwaliteit net niet te duur. De kaart mag wat mij betreft zo langzamerhand wel wat spectaculairder.
Goed 2011-10-01 door pielreus