Algemeen (1)
Deurne (8)
Echt (12)
Meer...41 niet getoond
Venlo
Venlo biedt 64 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Chinees en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Venlo? De populaire restaurants in deze maand zijn Chez Philippe, Eethuis Tante Toer en Brasserie Sur Place.
“De lekkerste Thaise restaurants van Venlo”
- Mi Fusion
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50 - De Ondeugd
Drie gangenmenu naar keuze van het a-la-cartemenu voor EUR 28,50. Gelding van maandag t/m woensdag.
Recente meningen van restaurants in Venlo
Sittar
Ons favoriete restaurant waar we regelmatig naar toe gaan. Bestel eens een lekker naan brood, chicken Passanda of Massala. De huiswijn is ook erg goed!
Uitstekend 2012-01-13 door Bosbesius
Try Thai
Zaterdag hier heerlijk gegeten. Erg knusse en relaxte sfeer, aardige bediening en top eten voor een goeie prijs. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Uitstekend 2012-01-09 door Boeijke
Humphrey's
Aangezien we vroeg wilden eten, konden we bij dit restaurant terecht. Er waren op dat moment 2 tafeltjes bezet. Onze jassen werden aangenomen door de vriendelijke bediening. Het heeft ondanks de toen nog heersende rust wel even geduurd voordat wij onze bestelde drankjes op tafel hadden. Het warme brood met smeersels stond er wel al snel. Na ons vulde het...
Goed 2012-01-08 door AnneliesB
Try Thai
Ik kom regelmatig bij dit restaurant. Het is vooral een warm en gezellig restaurant, leuk ingericht met oosterse kenmerken. De koks en bediening zijn erg vriendelijk. Maar het belangrijkste is het eten; dat is echt heerlijk ! Er wordt gezond en vers gekookt en de gerechten zijn echt lekker, of je nu een curry neemt , de Pad Thai of...
Uitstekend 2012-01-06 door Denico
Sushimi
Wij hebben hier een paar weken terug heerlijk gegeten! Lekkere sushi, restaurant ruim van opzet en bijzonder vriendelijk personeel. Wij gaan zeker terug!
Goed 2012-01-04 door ikbensuus82