Algemeen (1)
Velsen Noord (1)
Velsen Zuid (3)
Velsen-Noord (1)
Meer...5 niet getoond.Velzen noord
Velzen noord biedt 1 restaurants.
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Restaurant Karakter - Rotterdam
Avondje lekker uit eten - 5-gangen verrassingsmenu met producten van Hollandse bodem - €45,- p.p. - geldig t/m 17 juni
Recente meningen van restaurants in Velzen noord
Sea You
afgelopen week na een koude strandwandeling heerlijk gegeten. was warme verassing na de kou van buiten. leuke aankleding van het restaurant, vriendelijke medewerkers en een erg leuke menu kaart. ga zeker nog een keer eten om de rest te proeven, zelfs het omrijden waard.
Uitstekend 2012-02-11 door jeroen26
Sea You
Enkele weken geleden met 15 mensen gereseveerd en gegeten i.v.m.met een reunie. leuke inrichting maar erg ongemotiveerd personeel ,moesten ruim 1 uur wachten op ons voorgerecht en al bij aankomst en verder in de avond moesten wij regelmatig om de drankjes vragen om 20.30 werd besloten om de verwarming uit te zetten en ondanks onze protesten ging deze niet meer aan...
Slecht 2012-02-03 door josnelen