Dit zeggen de gasten over restaurants in Velserbroek

VILLA WESTEND

Begin februari bij Villa Westend op het meertje geschaatst en daarna mogen genieten van een heerlijke warme chocolademelk. Ondanks de drukte snel en vriendelijk geholpen. Er was een buitenbar geplaatst en tijdens het schaatsen was muziek te horen voor een optimale sfeer. Toplocatie, zowel voor in de winter als de zomer!

Goed 2012-04-03 door Hoek91

VILLA WESTEND

Met de vennotendag van Herenvest prima gegeten (en vergaderd) bij Villa Westend op de grens van Spaarndam en Velserbroek. Gerechten waren prima, gastvrijheid uitstekend!

Goed 2011-12-04 door HenkJansen888

Fontana

Wij komen hier al jaren. Prima eten voor een prima prijs. Vooral de Ten Pan gerechten zijn erg lekker, ook de oestersaus is heerlijk. Verder ook heerlijke Chinese kippensoep en kerriedriehoekjes. Helaas is het vaak erg rustig, want niet echt aan de sfeer bijdraagt. Gelukkig is de bediening erg vriendelijk en komen ook de eigenaren regelmatig een praatje maken aan de...

Goed 2011-11-17 door Heidi85

VILLA WESTEND

We hebben het vanavond voor de 3e keer geprobeerd, maar helaas, Villa Westend viel weer tegen. Jammer, want het restaurant ligt op een mooie locatie en de entourange is top. De bediening was beter dan de vorige keren, maar het eten viel, zeker wanneer afgezet tegen de prijs, erg tegen. Vooraf hadden we carpaccio, standaard maar duur (eur. 10), en...

Slecht 2011-10-23 door wintervrouw

VILLA WESTEND

Restaurant wat het vooral moet hebben van het prachtige uitzicht op het water. Helaas is het personeel ietwat onpersoonlijk en probeert men de gangen heel erg op te rekken (zodat je meer drinkt?). De maaltijden waren prima, maar niet bijzonder genoeg (in verhouding met de prijs).

Matig 2011-09-12 door marina1910

Fontana

Het eten is goed, soms niet altijd heet genoeg, maar zou het aanraden

Goed 2011-06-08 door Hanneke1960

VILLA WESTEND

Echt een geweldige locatie met een super gaaf interieur. Door de grote hoge ruimte wel wat gehorig. Van de muziek hoor je dan ook alleen nog het gebonk van wat bassen. Wij hebben een simpel satétje gegeten en een nagerecht. Dit was echt super, de wijn was goed en de bediening erg attent. Echt een tent waar ze de horeca...

Uitstekend 2010-10-16 door brickhouse

VILLA WESTEND

Volgens mij wil dit restaurant veel te graag hip en sjiek zijn, en daar lijdt het eten onder. Je verwacht heel wat als je binnenkomt, en het was ook zeker niet slecht, maar toch viel het een beetje tegen. Sommige gerechten heerlijk, andere matig. Wel prachtige locatie.

Redelijk 2010-08-20 door Enjoy life

VILLA WESTEND

Restaurant ligt op een mooie lokatie en de inrichting is sfeervol. Goede kaart. Echter smaak van het eten viel tegen. Mogelijke oorzaak de drukte en misschien daardoor mindere zorg voor het eten? Bediening viel tegen. Onpersoonlijke behandeling. Had al snel door dat hij tegen vaste gasten overdreven vriendelijk was. Jammer. Misschien wil dit restaurant teveel hetgeen ten koste gaat van...

Redelijk 2010-07-22 door Adjeot

VILLA WESTEND

Sfeervolle inrichting, lekker eten, aardige bediening. Zou er zo weer heen gaan!

Goed 2010-02-21 door mvand

VILLA WESTEND

De locatie is gehorig en de bediening wisseld per dag van niveau. Wel lekkere verschillende menu's en een prachtige locatie. Hoewel de paden richting het restaurant wel wat meer verlichting kunnen gebruiken. Ook de hapjes op de kaart zijn erg lekker. Prijs is goed.

Goed 2009-11-16 door Jeff

VILLA WESTEND

Een geweldige lokatie om te verblijven. Vriendelijke bediening en het maandmenu is een echte aanrader. Kom zeer zeker terug !

Goed 2009-11-12 door Jacoba Sophia

VILLA WESTEND

Vooral een mooie locatie, hoge ramen met uitzicht op de plas en buiten een strandje. Het eten is tamelijk simpel, de huiswijn goed. Vriendelijke bediening. 's Avonds is het met lampjes aan het post-hip paarsgroen licht en kaarsjes op tafel heel sfeervol. Vooral geschikt voor een relaxed hapje en drankje, minder voor een verrassend diner.

Goed 2009-08-30 door Martin Samsom

VILLA WESTEND

Omdat het mooi weer was, kon er op het terras worden gegeten (met uitzicht over de Westbroekerplas) en dat is een positieve kant van dit restaurant. Het restaurant is niet echt goedkoop maar de kwaliteit van het gebodene is goed. Begonnen werd met knapperig stokbrood met zelfgemaakte aioli en olijventapenade, alles prima van smaak. Als vooraf was de carpaccio een voltreffer,...

Uitstekend 2009-07-30 door hannibal

Fontana

Dit is een Chinees zoals je er zovelen hebt in Nederland. Sommigen zijn best aardig, anderen niet. Fontana behoort helaas tot de laatste categorie. De bediening is wel zeer vriendelijk, maar het eten valt tegen. Niet veel smaak en vooral vet.

Matig 2009-06-26 door Noortje2009

VILLA WESTEND

Kom hier regelmatig voor een kop koffie of een lekkere lunch, het paviljoen is zeer mooi gelegen aan een strandje

Uitstekend 2009-05-14 door NMV

Velserbroek

Velserbroek biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Chinees-Indisch en Wereldkeuken.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Velserbroek? De populaire restaurants in deze maand zijn VILLA WESTEND, Fontana en Bella di Cairo.

refresh Top 10

“Recentelijk beoordeeld in Velserbroek”

1. 1. VILLA WESTEND
  2. 2. Fontana

Video van een restaurant in en om Velserbroek

Restaurant video van Elit