Brasserie (1)
Spaarndam-West (1)
Meer...14 niet getoond.Restaurants in Velsen Zuid - Frans
Sorteren op:
Velsen Zuid
Velsen Zuid biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Internationaal en Brasserie.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Velsen Zuid? De populaire restaurants in deze maand zijn Brasserie Beeckestijn, The Lodge (Snowplanet) en De Heeren van Velsen.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Velsen Zuid
Brasserie Beeckestijn
Prijs/ kwaliteit heel goed. Aardige, ietwat stijve bediening en een vriendelijk sommelier met verstand van zaken. Wij hebben heerlijk gegeten.
Goed 2012-03-13 door marjon1234
Brasserie Beeckestijn
Gisteravond echt goed gegeten, zeker als je kijkt naar de prijs kwaliteitsverhouding. Het verrassingsmenu zat goed in elkaar en het wijn arrangement paste daar mooi bij we komen zeker terug en raden het iedereen aan
Uitstekend 2012-03-03 door buits
Brasserie Beeckestijn
Gisteren door vrienden uitgenodigd om hier te eten. Bijzondere omgeving, met karakteristieke tinten in het gebouw. Bediening zeer vriendelijk en sommelier die mij als leek duidelijk kan maken wat de bedoeling is van de wijn bij het gerecht. Porties waren voor ons (25-30 jaar) genoeg en van goede kwaliteit.
Uitstekend 2012-03-02 door juutjuhh86
Brasserie Beeckestijn
Vanavond heerlijk gegeten bij Beeckestijn. De bediening was correct en attent en de inrichting sfeervol. De broodpudding een echte aanrader. Het was wel een beetje donker bij aankomst op de buitenplaats, maar daardoor was de prachtige sterrenhemel in volle glorie te bewonderen. We komen zeker terug.
Uitstekend 2012-02-19 door CPH
Brasserie Beeckestijn
Wat een teleurstelling is deze plek. Prachtige lokatie en dan alles verpesten. Onbegrijpelijk. Allereerst was onze reservering niet doorgekomen. Probleempje dus. We werden uiteindelijk geplaatst bij een deur die steeds open ging. De hele avond in de kou gezeten dus. Bediening niet attent; nieuw meisje was ziek en kon helemaal niet praten. Champagne per glas was niet mogelijk (te duur!)....
Slecht 2012-02-08 door rbpmusic