Afrikaans (1)
Druten (7)
Echteld (1)
Meer...40 niet getoond
Veenendaal
Veenendaal biedt 35 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Veenendaal? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Mucha, Brasserie Zeldzaam en Kiyoshi Japanse Sushi & Grill Restaurant.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Infini
- 9. Hof van Herstal
- 10. Restaurant Vanille
- En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari - Delftsche Wens
Speciaal menu - alleen geldig voor 18.30uur - 3 gangen keuzemenu voor €24,50 di t/m za 50% korting op het tweede menu - Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag
Recente meningen van restaurants in Veenendaal
Da Gigi
Da GiGi heeft prima pasta's en pizza's. Sympathieke bakkers. Wij halen er meestal de pizza's of pasta, en eten die thuis. We zitten er ook wel eens, maar dat vinden we minder. Het is bloedheet of de wind waait er om je oren... bediening is redelijk (beetje onervaren, en niet zo scherp op lege glazen...).
Goed 2012-02-01 door Restaurantonderzoek
Zimpel
Frisse en leuke nieuwe onderneming en zeker een aanwinst voor Veenendaal. Heerlijk gegeten van de kleine gerechtjes .. Dit smaakte zeker naar meer! Wij komen zeker terug. Succes met jullie zaak.
Goed 2012-01-27 door Annelies_van_Haren
De Gulle Pot
Eetcafékwaliteit voor restaurantprijzen. Tonijnsalade met tonijn uit blik. De saus van de entrecôte was niet lekker. Bediening was enthousiast, maar jong en moet nog veel leren.
Matig 2012-01-18 door rinus55
Kiyoshi Japanse Sushi & Grill Restaurant
Heel erg lekker gegeten bij Kiyoshi de kwaliteit van het eten en vooral de vis is is heel goed en vooral vers. Zeker een aanrader!
Uitstekend 2012-01-05 door michelle811
Reyna Be
Na de vele verhalen te hebben gehoord ben ik zelf ook maar is even kijken bij Reyna Be. Had voor 12 personen gereserveerd voor een leuk familie uitje. Bij binnenkomst goed ontvangen en je merkt al gauw dat er een prettig en warm sfeer binnen heerst. De bediening is helemaal top en erg vriendelijk. Het eten vonden we ook allemaal erg...
Uitstekend 2011-12-15 door Remco-