Restaurants in Varsseveld
De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Varsseveld. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar
op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Varsseveld. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!
Varsseveld
Varsseveld biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Bistro.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Varsseveld? De populaire restaurants in deze maand zijn De Kersenbloesem, Il Mulino en Fu Hing.
“Nieuwste aanwinsten in Varsseveld”
- 1. De Kersenbloesem
- 2. Fu Hing
- 3. De Ploeg
- 4. Rothman
- 5. Il Mulino
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart
Recente meningen van restaurants in Varsseveld
Fu Hing
Wij komen hier al jaren (meer dan dertig jaar!) elk jaar voor oma's verjaardag en genieten altijd van het lekkere eten, de fijne sfeer en de ontzettend vriendelijke bediening. Het restaurant is inmiddels enorm uitgebreid, maar het is nog steeds een fijne plek om met de hele familie samen te komen.
Goed 2012-01-27 door utrecht1978
De Ploeg
Wij komen hier regelmatig. Prima kok, prima keuken. Prettige bediening.
Uitstekend 2012-01-15 door fmcg
Il Mulino
Vandaag lekker en goed gegeten tegen redelijke prijs. Goed voorgerecht, pomodori soep, brood met balsamico azijn, lekkere pasta met zeevruchten. En lekker gesnoept van het grand desert. Je kunt er wel met VISA en PIN betalen, fooien contant.
Goed 2011-05-29 door Andre Janssens
Il Mulino
Wij hebben hier een hele tijd geleden gegeten en het was erg goed. Echt italiaans, en dan bedoel ik geen pizza!! De bediening was prima en de kok liet zich ook nog even zien. Wij gaan gauw weer!!
Uitstekend 2011-05-16 door NickyWin
De Kersenbloesem
Het meisje in de bediening had zo in een film kunnen stappen als type 'baantje bij de chinees', beetje Michelle Pfeiffer. Maar haar bazin was heel aardig, concreet en met de echte L van Lekkel. Ik hoop dat ze haar werk leuk gaat vinden. De klandizie zowel in het restaurant als bij de afhaal geheel tevreden, wij ook. Niet te...
Goed 2009-06-15 door jannez