Valkenburg aan de Geul

Valkenburg aan de Geul biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Europees en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Valkenburg aan de Geul? De populaire restaurants in deze maand zijn Gasterij Koningswinkelhof, Savoureux en Restaurant Valkenburg.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Valkenburg aan de Geul”

Video van een restaurant in en om Valkenburg aan de Geul

Restaurant video van Amstelfort

Recente meningen van restaurants in Valkenburg aan de Geul

Savoureux

Wij waren in het bezit van een bongobon, wij hadden recht op een voor of nagerecht en een hoofdgerecht. Bij aankomst kregen wij niet zoals we dachten de reguliere kaart. Nee wij kregen een bongokaart. Nou wat een teleurstelling keuze uit een garalenkroketje of soep. Varkenshaasje met champignonroomsaus (erg orgineel hé) of een wokschotel met kip(ook weer zoiets wat je...

Slecht 2012-04-13 door okt13

Gasterij Koningswinkelhof

Een sfeervol restaurant in een mooie omgeving met prachtig uitzicht. Het eten was top en de gastheer en vrouw zijn zeer vriendelijk en attent. Je kunt er prima terecht na een mooie wandeling en ook voor de kinderen is het er goed toeven. Wij waren er voor het eerst met pasen, maar komen er heel graag terug!

Uitstekend 2012-04-09 door FamRademaekers

Savoureux

naast de reguliere dinerkaart serveert men hier een High Soup Menu. Dit is werkelijk uniek, bijzonder smakelijk en heeeeel gezellig. Alles kraakvers! kortom de moeite waard.

Uitstekend 2012-03-20 door klaraklarissen

Gasterij Koningswinkelhof

Tussen de Kerst en Nieuw met enkele vrienden in deze "gasterij" gaan eten. De ligging van het restaurant en de ambiance zijn goed. Dit geldt ook voor de bediening. Het eten is eerlijk en goed maar het onderscheidt zich niet echt van bijvoorbeeld een goede eetcafé. Kritiek? Als je 6 euro rekent voor een flesje water dan voelt een klant...

Redelijk 2012-01-22 door tc58

Gasterij Koningswinkelhof

Leuke zaak! In zomer kwamen we er al graag voor het fijne terras, rustig en prachtig gelegen. Maar nu het kouder wordt is het er ook goed toeven op het nieuwe overkapte en verwarmde terras! Gastvrije eigenaar.

Goed 2011-12-09 door Rijgersberg77