Laatste recensies voor restaurants in UtrechtSparkling, UtrechtGisteren 17-03 bij Sparkling gegeten.
Het ontvangst was leuk, alsof je bij rick thuis kwam eten, informeel gezellig, schouderklopje erbij.
Als voor had ik de runderlende met kroket van sukade met een (verassend) zoete olijventartaar.
Mijn vriendin had de 3 bereidingen van zalm.
Dit... 2010-03-18 door wesleyschreutelkamp
Culinair Podium, UtrechtWauw, wat een culinair feest !
Zeer verrassende keuken waar tot in de kleinste details is nagedacht over ieder ingredient. Zichtbaar en proefbaar dat er met liefde voor het vak gekookt wordt. Bediening professioneel en zeer vriendelijk. Aanrader voor iedereen op... 2010-03-18 door barbara cracau
Lokaal Negen, UtrechtGisteren hier wezen eten met een vriendin. De bediening was echt uitstekend. De ober was vriendelijk en heel oplettend en kwam precies op de juiste momenten langs. Het eten was ook prima. Carpaccio en garnalenkroketjes; beide erg smakelijk. En als... 2010-03-17 door maria01
Restaurant Parkhuys, UtrechtAls in Utrecht dan meestal een lunch in 't Parkhuys. 's Zomers heerlijk buiten op het terrasje, vaak wel zo druk dat dat dan weer even niet lukt.
Prima lunchkaart, over het algemeen gezond eten, veel variatie, aandacht voor de vegetariër... 2010-03-17 door beetlemaniax